Foto: Vida Press

Amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne un sabiedrības dāma Kima Kardašjana (attēlā) nemitīgi rūpējas, lai katra viņas iziešana sabiedrībā kļūtu par sensāciju, un šonedēļ viņa atkal likusi par sevi runāt.

Ārzemju laikraksti steidz vēstīt, ka Kima pirmdien Losandželoša apmeklējusi slimu bērniņu ārstēšanai veltītu labdarības pasākumu, un arī tur viņa pamanījusies izrādīt sava sievišķīgā ķermeņa vizuālos dotumus.

Kima savas auguma aprises atrādījusi pieguļošā kleitā ar lielu izgriezumu vēdera daļā, un viņas pielūdzēju vērtējums ir gandrīz vienprātīgs – tabloīdu iemīļotā zvaigzne kļuvusi neticami slaida.

Kleitas izgriezums ļāvis novērtēt Kimas plakano puncīti un trenētās vēderpreses reljefu. Savukārt tērpa pieguļošais materiāls īpaši izcēlis viņa brango sēžamvietu un kuplās krūtis.

Jāpiebilst, ka Kima pēdējos pāris mēnešus ļoti cītīgi strādājusi pie tā, lai uz svētku laiku viņas ķermenis būtu perfekts. Daiļava ievēro ne tikai striktu diētu, bet katru dienu arī apmeklē sporta nodarbības, un jaunākie foto liecina, ka viņas pūliņi atmaksājušies ar uzviju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!