Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā noslēdzās šova "X Faktors" Latvijas versijas pirmā sezona, un daži pārraides dalībnieki jau sākuši kalt dzelzi, kamēr tā karsta – dziedātāja Nadežda Maņkeviča (attēlā) šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam sniegusi savu debijas singlu "Jūtam tik un tā".

Jau vēstīts, ka uzvaras laurus šovā plūca Arturs Gruziņš. Tiesa, Latvijas "X Faktorā" netrūka arī citu spilgtu un talantīgu dziedātāju, un kā viena no pamanāmākajām noteikti minama Nadežda, kuras izbalsošana no šova izraisīja īstu sašutuma vētru.

Tiesa, Nadežda nav metusi plinti krūmos, un šonedēļ izdots viņas debijas singls "Jūtam tik un tā", kura komponists ir mūziķis Lauris Valters. Dziesmas muzikālais producents ir Reinis Briģis.

"Kādā svētdienas vakarā es biju uzslēdzis TV "X Faktoru" un ieraudzīju tur uzstājamies Nadeždu, un tajā brīdī es sajutu, ka viņa ir īpašs cilvēks, spēcīgas balss īpašniece ar savu pārliecību un viņai šī kompozīcija būs ļoti atbilstoša, viņa spēs tās vēstījumu nodot klausītājiem.

Jau nākamajā dienā sazinājāmies, un Nadežda pēc pāris dienām apmeklēja manu koncertu, lai saprastu, vai viņu kopumā uzrunā mana mūzika un tas, kāds ir mans skatījums uz dzīvi. Tā nu tie muzikālie ceļi savijās, un man ir patiess prieks un gandarījums par to, kā šī dziesma šobrīd skan!" par sadarbību ar Nadeždu stāsta dziesmas mūzikas un teksta autors, Latvijā pazīstamais mūziķis Lauris Valters.

"Mūzika ir manas dzīves ļoti svarīga daļa. Tieši tāpēc man bija svarīgi piedalīties tik populārā šovā, kāds ir "X Faktors". Taču ikvienam jaunam mūziķim ir ārkārtīgi būtisks repertuārs, tādēļ esmu pateicīga Laurim Valteram par doto iespēju. Šī dziesma mani uzrunāja, jo gada nogale ir pārdomu laiks. Dziesma aicina domāt par saviem tuvajiem, lai kur arī viņi tagad būtu," par sadarbību un dziemu stāsta dziedātāja Nadežda Maņkeviča.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!