Foto: Instagram.com/simonakubasova/

Nesen tapa zināms, ka latviešu modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova, kura jau ilgāku laiku dzīvo ASV, saderinājusies ar barbadosiešu izcelsmes uzņēmēju Radžu (abi attēlā). Topošā sieva atklājusi bildinājuma detaļas – piedāvājums precēties izskanējis lidmašīnā.

"Bildinājumu saņēmu lidmašīnā ceļā uz Kvebeku Kanādā," izdevumam "Privātā Dzīve" šonedēļ sacījusi Simona.

Kā atklājusi līgava, tas viņai esot bijis liels pārsteigums. Simona nemaz nav nojautusi, ka mīļotais iecerējis viņu bildināt.

"Saderināšanos nosvinējām Kvebekā un Toronto. Kvebeka man šķita ļoti līdzīga Latvijai," sacījusi Simona, piebilstot, ka nākamnedēļ kopā ar draugiem un ģimenēm saderināšanās tiks nosvinēta arī Barbadosā.

Savukārt taujāta, kad zvanīs kāzu zvani, modele noslēpumaini ieminējusies, ka precības notiks vasarā Itālijā. Arī abu ģimenes devušas svētību pāra laulībai.

"Jau pirms laba laika, kad mani vecāki bija atbraukuši pie mums ciemos uz Ņujorku, draugs lūdza viņiem manu roku. Savukārt drauga ģimene jau gandrīz kļuvusi par manu ģimeni," tā Simona.

Simona ar savu nākamo vīru iepazinās ceļojuma laikā Spānijā. Kā vēsta izdevums "Privātā Dzīve", Radža tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu, un viņa dēls dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks. Pāris ASV dzīvo trīsistabu apartamentos debesskrāpja 36. stāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!