Foto: Vida Press

Nepatīkamu baumu virpulī šonedēļ ierauts īru jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors – britu mediji steidz vēstīt, ka viņš publiskā pasākumā atklāti flirtējis ar popdziedātāju Ritu Oru (abi attēlā), kamēr sportista mīļotā Dī Devlina palikusi mājās ar abu kopīgo bērniņu.

Pirmdienas pievakarē Londonā norisinājās "Britu modes balvu" pasniegšanas ceremonija, kurā pulcējās viss britu šovbiznesa zieds. Izdevums "The Sun" vēsta, ka smalkā pasākuma viesu vidū bijis arī Makgregors, kurš teju visu vakaru pavadījis dziedātājas Ritas Oras sabiedrībā.

Abas zvaigznes sēdējušas pie viena galdiņa un draudzīgi čalojušas. Par to, ka lielāko vakara daļu Makgregors pavadījis kopā ar Ritu, liecina arī abu sociālajos tīklos publicētās bildītes.

Savukārt īstenu sašutuma vētru izpelnījies fakts, ka dziedātāja "Twitter" tīklā padalījusies ar momentuzņēmumiem, kuros viņa mīļi pozē ar cīkstoni, un bilžu aprakstā lakoniski norādījusi "randiņu vakars".

Iespējams, mūziķe tikai nevainīgi pajokojusi, tomēr maisam gals bijis vaļā – sociālo tīklu lietotāji metušie dziedātāju nosodīt par šiem vārdiem.

Ne viens vien Ritai pārmetis, ka tik atklāts flirts ar Makgregoru, kurš ir aizņemts vīrietis un kura mīļotā pavisam nesen laida pasaulē abu kopīgo bērniņu, ir pilnīgi nepieņemama un amorāla rīcība.

Date night @TheNotoriousMMA pic.twitter.com/G4gR5KJ11Y

— Rita Ora (@RitaOra) December 5, 2017

Ritas izteikumu dēļ publiskajā telpā uzvirmojušas runas, ka starp cīkstoni un dziedātāju, iespējams, ir kaut kas vairāk par parastu draudzību. Savukārt daži tabloīdi gājuši uz pilnu banku, nekautrīgi pavēstot, ka Makgregors ir neuzticīgs savai mīļotajai. Tiesa, nedz sportists, nedz dziedātāja baumas pagaidām nav komentējuši.

Jāatzīmē, ka Makgregors ar Dī ir kopā jau vairāk nekā deviņus gadus. Šogad maijā pasaulē nāca abu pirmdzimtais dēls Konors Džeks Makgregors juniors. Cīkstonis intervijās allaž uzsvēris, ka mīļotā ar viņu vienmēr bijusi kopā gan priekos gan bēdās un bez draudzenes atbalsta viņš nebūtu spējis sasniegt tik daudz.

We ran that show tonight. #DonDonatella #Versace pic.twitter.com/yPixHJziu3

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) December 5, 2017

💃🏻🐺

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Oct 8, 2017 at 10:30am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!