Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Britu karaliskās ģimenes fani šonedēļ varēja uzgavilēt – tika izplatīts paziņojums, ka princis Harijs ir saderinājies ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu (abi attēlā), un abi jau naski ķērušies klāt oficiālo pienākumu pildīšanai.

Britu laikraksti vēsta, ka piektdien, 1. decembrī, Harijs un Megana saderināta pāra godā devušies savā pirmajā oficiālajā vizītē uz Notingemu, lai ar savu klātbūtni pagodinātu Pasaules AIDS dienai veltītu labdarības pasākumu.

Kā ziņo mediji, pasākums norisinājās Notingemas Mūsdienu mākslas centrā. Saderinātos pie namdurvīm sagaidījis prāvs ļaužu pūlis, un abu ierašanās izraisījusi skaļas ovācijas un aplausus.

Harijs un viņa izredzētā labprāt sasveicinājušies ar atbalstītājiem un pārmijuši ar viņiem dažas frāzes. Savukārt pulciņš karaļnama uzticamāko fanu Meganai bija sarūpējuši ziedus un citas dāvaniņas.

Meganai, šķiet, izdevies attaisnot visas cerības – viņa apbūrusi ar elegantu stilu un vienkāršību. Savukārt milzu ievērību izpelnījies īpaši laipns prinča līgavas žests – kādai jaunai sievietei no rokām izkritis cimds, un Megana pieliekusies, lai to paceltu.

Kā vēsta izdevums "Mail Online", Meganai, pretēji citiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem, pagaidām nav piešķirts apkalpojošais personāls, kas rūpējas par ziediem un kartītēm, tāpēc viņai pavalstnieku sarūpētās dāvaniņas nācies nest pašai.

Jau vēstīts, ka Kensingtonas pils šonedēļ arī izplatīja paziņojumu, kad tieši tiks rīkotas 33 gadus vecā Harija un par viņu trīs gadus vecākās Meganas kāzas – tās notiks Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī 2018. gada maijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!