Foto: Vida Press
Daudzi uzskata, ka atpazīstamība ir drošs laimes garants, un nežēlo līdzekļus, lai iegūt popularitāti. Tiem, kurus daba apveltījusi ar kādu talantu, ir ļoti paveicies – tad atliek vien smagi strādāt un pieslīpēt prasmes, līdz tiek sasniegts iecerētais. Savukārt tiem, kuriem nekas nepadodas, nākas iet vieglāko ceļu – izģērbties.

Kailums ir gandrīz drošs slavas garants, un daudzas daiļā dzimuma būtnes to ņēmušas vērā, nometot drēbītes, kad vien rodas tāda izdevība. Visu pārējo paveic ārzemju tabloīdi, kam šādas slavaskāras daiļavas tīri labi patīk, un "Delfi Izklaide" piedāvā iepazīties ar dažām no viņām, kuras atkailnās ar tik apskaužamu regularitāti, ka viņu slava izplatījusies līdz pat Latvijai.

Neķītrā krievu daiļava Nadja

Foto: Vida Press

Krievu izcelsmes amerikāņu šovbiznesa zvaigzne Nadja Voljanova publiskajā telpā tiek dēvēta par dziedātāju, tomēr daudz lielāku atpazīstamību viņai izdevies gūt ar piedauzīgu uzvedību. Ja runājam pavisam godīgi, viņas mūziķes karjera ir pagalam neveiksmīga – populāra kļuvusi tieši neviena viņas dziesmiņa. Un tā īsti nemaz nav skaidrs, vai viņa vispār prot dziedāt.

Un tomēr Nadja spītīgi turpina sevi dēvēt par dziedātāju, bet ārzemju medijiem viņa šķiet interesanta, jo izdomā arvien jaunus veidus, kā parādīt savus vizuālos dotumus.

31 gadus vecā sieviete šo pēdējo gadu laikā parādījusi visu iespējamo – glaunā pasākumā zibinājusi stringus, pa Beverlihilsu pastaigāties devusies teju kaila, radījusi vienu no visu laiku sliktākajām pikantajām fotosesijām, it kā nejauši parādījusi kailas krūtis un citādi māžojusies, cenšoties pievērst sev uzmanību.

Nadjas neatlaidība ir gandrīz apbrīnojama, un nav šaubu, ka viņa ir labs piemērs, no kura mācīties citiem lētas slavas tīkotājiem.

Eksotiskā francūziete Frenčija

Foto: Vida Press

Vēl viens veids, kā likt par sevi runāt, ir izķēmot sevi ar plastiskajām operācijām. Bet pavisam labi, ja tev vēl patīk arī diebt apkārt pusplikam. Abas šīs īpašības iemieso franču izcelsmes eksotiskā dejotāja, modele un televīzijas šovu zvaigzne Andželika Frenčija Morgana.

42 gadus vecā sieviete jau daudzus gadus dzīvo ASV, kur slavu kaldina ar piedauzīgu uzvedību un iestudētiem pikantiem misēkļiem brīžos, kad tuvumā parādās kāds paparaci.

Sensāciju mednieki ar kamerām Frenčiju pieķēruši gan pavisam plikiņu, gan daļēji kailu, un tagad atliek vien gaidīt, kad franču izcelsmes daiļava taps nofotografēta pilnībā apģērbta, jo līdz šim viņu tādu nav gadījies redzēt. Iespējams, tas arī nekad nenotiks, jo reizēm šķiet, ka piesegšanās ir kaut kas tāds, par ko Frenčija nekad nav dzirdējusi.

Tāpat arī ārzemju tabloīdu interesi viņa iemantojusi ar savu vizuālo izskatu, kas gadu gaitā krietni uzlabots (jeb sagandēts) ar plastiskajām operācijām.

Plikadīda pie Brandenburgas vārtiem

Foto: Vida Press

Arī vāciešiem ir pašiem sava vietējā zvaigzne, kuras hobijs ir atkailināties. Tā ir modele un dīdžejmeitene Mikaela Šāfere, kuras jājamzirdziņš ir pikantas tematiskās fotosesijas pie Brandenburgas vārtiem. Vai jebkur citur, kur pulcējas daudz cilvēku.

Ikreiz, kad tuvojas kāds īpaši svarīgs notikums – Ziemassvētki, futbola čempionāts, "Oktoberfest" alus dzeršanas festivāls, Berlīnes kinofestivāls vai citi svētki – Mikaela iziet ielās gandrīz puskaila, lai taptu iemūžināta tematiskā fotosesijā.

Savukārt tad, kad modele negodina kādu festivālu vai svētkus, viņa labprāt apmeklē saviesīgus burziņus. Tiesa, arī tur viņa pamanās parādīt kailas krūtis.

Arī Mikaela sevi dēvē par dziedātāju, TV personību un dīdžejmeiteni, un Lepcigā dzimusī 34 gadus vecā daiļava savulaik pat izmēģinājusi spēkus dažādos skaistumkonkursos, bet galu galā tomēr sapratusi, ka visvienkāršāk slavu uzspodrināt ar piedauzīgiem izgājieniem.

Brazīliete, kurai nepatīk piesegties

Foto: Vida Press

Brazīliešu izcelsmes modele Ana Braga, kura savulaik pozējusi arī izdevumam "Playboy", daudzkārt apliecinājusi veco patiesību, ka mazāk ir labāk – arī viņa sevi neapgrūtina ar lieku drēbju kārtu.

Braga jau kādu laiku dzīvo ASV, kur šovbiznesa zvaigžņu un slavas tīkotāju mekā Losandželošā regulāri iepriecina manīgos paparaci ar ainām, kuras ir vērts iemūžināt.

Anas izdomai nav robežu – viņa savulaik niecīgā apģērbā staipījusies parciņā, uz veikalu iepirkties devusies kailām krūtīm, pludmalē māžojusies slapjā krekliņā un citādi pamanījusies pievērst sev fotogrāfu kameras.

Amerikāņu nepilngadīgā līgava

Foto: Vida Press

23 gadus vecā amerikāņu modele un sabiedrības dāma Kortnija Stodena joprojām tiek dēvēta par nepilngadīgo līgavu. Šis tituls daiļavai tika piekabināts, kad viņa 16 gadu vecumā apprecējās ar par viņu 34 gadus vecāko aktieri Dagu Hačisonu.

Tiklīdz Kortnija sasniedza pilngadību, viņa zibenīgi palielināja krūtis. Tad milzu apaļumi tika likti lietā, lai tabloīdiem par viņu nezustu interese. Savukārt varenu trumpi viņa izspēlēja pirms pāris gadiem, kad nofilmējās savā pirmajā pornofilmā.

Nepilngadīgās līgavas laulība ar Hačisonu pērn izjuka, bet Stodena ar savu piedauzīgo uzvedību sev izkarojusi stabilu vietu ārzemju tabloīdu iecienītāko zvaigžņu pulciņā, un arī Latvijā viņai netrūkst fanu un pielūdzēju.

Milzu krūtis joprojām ir Kortnijas slavas pamatā, un jaunajai sievietei katru dienu nākas nodarbināt smadzenes ar to, kas rīt tiks vilkts mugurā, jo, ja viņa pārāk piesegsies, paparaci viņai, visticamāk, nepievērsīs uzmanību. Līdz šim viņai labi veicies ar izvēlētajiem tērpiem – tie bijuši gana vulgāri un vizuālos dotumus izceļoši.

Piedauzīgu triku karaliene Fēbe

Foto: Vida Press

Šobrīd 45 gadus vecā amerikāniete Fēbe Praisa sevi lepni dēvē par aktrisi, bet tās dažas lomiņas, kuras dzīve viņai ir piespēlējusi, bijušas tik maznozīmīgas, ka sievietei nācies izgudrot citus veidus, kā uzspodrināt savu paputējušo slavu.

Ja tiek piesolīta plikumu parāde, sarunāt fotogrāfu, kurš it kā nejauši gadīsies tuvumā, nav grūti, un Fēbe šo atjautīgo triku izmanto gana bieži.

Reizēm viņa uz veikalu dodas pusplika, dažkārt pazibina apakšbikses vai kailas krūtis, bet, ja arī tad uz viņu neviens neskatās, dāma ķeras pie pēdējā salmiņa – apkrīt vēkšpēdus un vārtās pa zemi. Parasti šīs izrādes laikā tiek parādīta kāda ļoti intīma ķermeņa vietiņa, jo, kā likums, Fēbe paklūp tajās reizēs, kad viņa uzvilkusi svārkus vai kleitu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!