Foto: Vida Press

Šonedēļ starmešu gaismās nonākuši britu princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla – pirmdien, 27. novembrī, tik izplatīts publisks paziņojums, ka pāris ir saderinājies. Precības notiks nākampavasar, un Meganai šī būs otrā laulība.

36 gadus vecā Megana, kura atpazīstamību guvusi ar lomu seriālā "Suits" ("Ģēnijs uzvalkā"), no 2011. līdz 2013. gadam bija precējusies ar amerikāņu filmu producentu Trevoru Engelsonu (abi attēlā).

Līdz ar ziņām, ka Megana kļuvusi par prinča topošo sievu un gatavojas precēties, slavas saulītē izcelti romantiski sendienu foto, kuros viņa iemūžināta kopā ar bijušo vīru.

Ārzemju foto aģentūrās publicētie privātie kadri tapuši laika posmā no 2006. līdz 2007. gadam. Tiek vēstīts, ka bildes tapušas Meganas un Trevora ceļojumos uz Santorīni, Grieķiju un Meksiku. Tolaik Megana vēl nebija kļuvusi par atpazīstamu aktrisi un epizodiskās lomiņās bija piedalījusies vien dažos seriālos.

Megana un Harijs saderinājās pēc aptuveni pusotra gada ilgas pazīšanās, savukārt ar savu pirmo vīru aktrise tā nesteidzās. Abi sagāja kopā 2004. gadā un nodraudzējās aptuveni septiņus gadus, līdz beidzot attiecības noformēja oficiāli.

Fotogrāfijas atklātībā nonākušas, pateicoties kādam labdarim no Meganas ģimenes, un galerijā netrūkst arī visnotaļ intīmu kadru, kuros aktrise skūpstās ar Engelsonu un pozē kamerai, cieši pieglaudusies viņa ķermenim.

Atgādinām, ka Kensingtonas pils šonedēļ arī izplatīja paziņojumu, kad tieši tiks rīkotas Harija un viņa mīļotās kāzas – tās notiks Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī 2018. gada maijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!