Foto: Vida Press
Slavas kāras televīzijas šovu zvaigznes atklājušas, ka labākais veids, kā uzspodrināt paputējušu slavu, ir nomest drēbītes. Tiesa, ja apstākļi piespiež, mugurā kaut kas tomēr tiek uzvilkts, bet tikai tik daudz, lai tiktu piesegtas visintīmākās ķermeņa vietas.

Jau vairākus gadus daiļavu tērpu topa augšgalā ir kleitas ar iespaidīgiem šķēlumiem, kas atsedz gūžu. Šonedēļ Londonā norisinājās "Beauty Awards" balvu pasniegšanas ceremonija, un tur nedalītu uzmanību izpelnījusies šova "Love Island" zvaigzne Daniela Selersa (attēlā), kura savus sievišķīgos labumus ļāvusi apskatīt kā uz delnas.

23 gadus vecā britu tabloīdu zvaigzne bija uzvilkusi melnu kleitu ar visnotaļ kairinošu šķēlumu, kas pilnībā atsedza vienu viņas kāju. Savukārt sānu izgriezumi atklāja Danieles kuplo krūšu apaļumus.

Izgriezumi un šķēlums jaunajai sievietei garantēja nonākšanu starmešu gaismās – viņas virzienā bija pavērstas visas kameras un pasākuma viesu skatieni. Savukārt tabloīdu ziņu pirmajās lappusēs Danielei palīdzējis nokļūt pikants misēklis. Kādam manīgam fotogrāfam izdevies iemūžināt zem tērpa uzvilktās biksītes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!