Foto: Publicitātes foto/Privātais arhīvs

Latvijā populārā modele un skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova, kura jau labu laiku dzīvo ASV, šomēnes saderinājās ar mīļoto vīrieti, barbadosiešu izcelsmes uzņēmēju Radžu, un tagad tikai atliek gaidīt, kad zvanīs kāzu zvani.

Tiesa, viņa nav vienīgā pašmāju sabiedrībā zināmā persona, kura savu dzīvi nolēmusi saistīt ar ārzemnieku, un "Delfi Izklaide" apkopojusi pulciņu populāru latviešu, kas savu sirdi dāvājuši svešzemju donžuānam vai daiļavai.

Ellas laulība ar amerikāni piedzīvo krahu

Foto: instagram.com/shedjella/

Dīdžejmeiteni un dziedātāju Elīnu Fūrmani, kura plašāk pazīstama kā Ella, savulaik Latvijā vienoja romantiskas attiecības ar producentu Miku Ozoliņu. Vēlāk pāris pašķīrās, bet Ella devās kaldināt slavu uz ASV.

Ellas mīlas dzīvi Amerikā apvija dažādas baumas, un drīz vien pēc apņēmīgās sievietes pārcelšanās uz visu iespēju zemi tapa zināms – viņa tur apprecējusies ar kādu vietējo vīrieti. Savukārt nelabvēļi mēļoja, ka viņa noslēgusi laulību, lai iegūtu zaļo karti palikšanai ASV.

Ellas vīrs Ronalds Čaks Heiss Latvijas medijiem steidza pavēstīt, ka latvju zeltene ar viņu nudien apprecējusies aprēķina dēļ. Savukārt Ella, kura ar Čaku apprecējās pusgadu pēc ierašanās Amerikā 2012. gada aprīlī, vēlāk kādā intervijā atklāja, ka vīrs viņai solījis palīdzēt izsisties šovbiznesā, bet tad atklājies, ka patiesībā viņš nodarbojas ar eskorta meiteņu piegādāšanu.

Tāpat arī vīrs pret Ellu bija vardarbīgs – viņš savu sievu sita. Visbeidzot šī savienība tika oficiāli izšķirta.

Ella joprojām dzīvo ASV, kur viņa atradusi jaunu mīlestību – viņa ir kopā ar Venecuēlā dzimušo uzņēmēju Deividu Aragonlu (abi attēlā). Nesen raidījumā "Sapnis par Ameriku" Elīna atklāja, ka viņa un Deivids ir kopā jau trīs gadus.

Māra Štromberga mūža mīlestība Nataša

Foto: Privātais arhīvs

ASV dzīvojošaos divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs pērn rudenī pēc vairāku gadu ilgas draudzības mija gredzenus ar mīļoto sievieti, filipīniešu izcelsmes amerikānieti Natašu, kura pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu.

Māris ar savu mūža mīlestību sastapās neilgi pēc pārcelšanās uz ASV. Savukārt 2015. gadā sportists Natašu bildināja. Gredzentiņu savai mīļotajai viņš pasniedza ļoti zīmīgā datumā – savā 28. dzimšanas dienā.

Aizvadītā gada rudenī pāris mija gredzenus skaistā ceremonijā, kas norisinājās brīvā dabā tuksneša un klinšu ieskautajā Arizonas štata pilsētā Sedonā. Māris un Nataša joprojām dzīvo kā cimdiņš ar roku un savas siltās jūtas labprāt viens otram šad un tad apliecina arī publiski, sociālajos tīklos padaloties ar kādu romantisku kadru.

Karīna Akmens nodibina ģimeni ASV

Foto: Privātais arhīvs

Arī Latviešu fitnesa modele Karīna Akmens jau labu laiku dzīvo ASV, kur viņa nodibinājusi ģimeni – apprecējusies un laidusi pasaulē meitiņu.

2015. gada pavasarī Karīna apprecējās ar mīļoto Zaku Smitu. Fitnesa entuziaste pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā. Savukārt aizvadītā gada rudenī pasaulē nāca pāra pirmdzimtā atvase.

Karīnas dzīve pēc meitiņas piedzimšanas ļoti mainījusies – viņa uz laiku atlikusi fitnesa gaitas un tā vietā nodevusies bērna audzināšanai un mājsaimnieces pienākumu pildīšanai.

Jāatzīmē, ka Karīna kopā ar mīļoto Zaku Amerikā iekopusi ļoti skaistu dārzu. Pāris sava nama pagalmu izdaiļojis ar apstādījumiem, dobēm un akmeņiem, un fitnesa daiļava saviem faniem ar sociālo tīklu starpniecību bija atklājusi – viņa ar vīru ietaupījusi tūkstošiem ASV dolāru, jo visus darbiņus veikuši paši, nevis algojuši dārzniekus.

Magone Burka laimi atrod lietuvieša skavās

Foto: Privātais arhīvs/DELFI

Pirms pāris gadiem šovā "Saimnieks meklē sievu" spilgti uzmirdzēja daudz pieredzējusī Magone Burka, kura ļoti vēlējās atrast sev vīru. Tiesa, zvaigznes nebija sastājušās viņai pārāk labvēlīgi.

Šovā uzplauka attiecības starp Magoni un brašo guļbūvju celtnieku Venti Vītolu. Lai gan pāra siltās jūtas vainagojās ar bērniņa ieņemšanu, Magone un Ventis bija pārāk atšķirīgi, lai dzīvotu kopā ilgi un laimīgi.

Abi vēl ilgi pēc attiecību iziršanas nespēja atrisināt savstarpējās nesaskaņas, nemitīgi viens otru nomelnojot un bārstoties ar publiskiem pārmetumiem. Tad Magone nolēma pārcelties uz Angliju, kur viņas dzīve beidzot nokārtojās.

Magone Anglijā iepazinās ar savu nākamo vīru. Viņas sirdi iekaroja vīrietis no Lietuvas, un ātri vien tika pieņemts lēmums, ka jādodas pie altāra attiecības noformēt oficiāli.

Šoruden Magone Londonā Kensingtonas pareizticīgo baznīcā mija gredzenus ar lietuvieti Žanu Šutovu. Lepnā sieva pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu, kļūstot par Šutovieni.

Kombuļu Inese izvēlas tikai importa mīlniekus

Foto: DELFI

Tautā cienītā un peltā dziesmu autore Inese Saulīte jeb vienkārši Kombuļu Inese savā dzīve reiz vīlusies un tad pieņēmusi lēmumu turpmāk iesaistīties attiecībās tikai ar ārzemniekiem.

Ineses pirmais vīrs bija latvju bāleliņš – par viņu krietni vecākais Ēriks Cibuļskis. Laulība pirms pāris gadiem izjuka, un kopš tā laika jestrās dziedātājas sānus sildījuši tikai importa mīlnieki.

Tiesa, savulaik Inese arī apdedzinājusies. Tā, piemēram, internetā iepazīts melnādains donžuāns izrādījās rūdīts afērists, kurš tin ap pirkstu sievietes, lai tiktu pie labākas dzīves.

Tad Inese iepazinās ar dāņu uzņēmēju Bendu Jensenu Storgārdu, kurš par viņu bija krietni vecāks. Dziedātāja pašmāju presei steidza izklāstīt abu intīmos piedzīvojumus, nekautrējoties ieslīgt arī ļoti privātos sīkumos, un jau šķita, ka kaislīgās attiecības vainagosies ar bildinājumu, bet vecais dānis izrādījās nešpetns. Attiecības izira, un Inese drīz vien atrada jaunu interešu objektu – itāļu dārznieku Paskvāli Adario (abi attēlā).

Attiecības ar itāļu dārznieku attīstījās strauji, un nepagāja ilgs laiks, kad Paskvāle kļuva par Ineses otro vīru. Tiesa, arī otrajā piegājienā Saulītei neveicās – pērn rudenī viņas un itāļa savienība tika šķirta.

Tad arī atklājās, ka vīrs esot bijis liels sliņķis. Savukārt daļu nācijas nedaudz uzjautrināja fakts, ka visas laulības laikā Paskvāle nemaz nebija zinājis, ka Inesei ir četri bērni, no kuriem divi dzīvoja pie viņiem, bet divi – pie dziedātājas bijušā vīra Ērika.

Par spīti tam, ka laulība nebija veiksmīga, Inese tomēr nav metusi plinti krūmos. Viņa dedzīgi metusies jauna ārzemnieka meklējumos, un šovasar viņai uzplauka skaists romāns ar itāļu elektriķi Klaudio, kurš pat bija atbraucis uz Latviju pie dziedātājas paciemoties.

Elīnas Babkinas un grieķa Dikeulaka skaistā laulība

Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Šovasar par precētu sievu kļuva latviešu basketboliste Elīna Babkinaviņa salaulājās ar grieķu basketbola treneri Georgu Dikeulaku.

Elīnas un Georga attiecības aizsākās pēc tam, kad Dikeulaks trenēja Latvijas sieviešu basketbola valstsvienību.

Publiski par šīm attiecībām sāka mēļot 2011. gada vasarā. Vēlāk Dikeulaka kā trenera vadībā Babkina spēlējusi vairākos ārvalstu klubos, un arī šobrīd viņa aizvada sezonu vīra trenētā komandā Polijā.

Savukārt basketbolistes un trenera precības šovasar notika Atēnās, un skaistais pāris savu sociālo tīklu profilu sekotājiem neliedza iespēju tajās nedaudz palūkoties ar bilžu starpniecību.

Aija Tērauda – divreiz precējusies ar amerikāņiem

Foto: Privātais arhīvs

Arī modele un aktrise Aija Tērauda laimi un mīlestību atradusi svešumā – viņa jau daudzus gadus dzīvo ASV, kur arī nodibinājusi ģimeni.

Tērauda, kuru savulaik vienoja romantiskas attiecības ar hokejistu Kārli Skrastiņu un vēlāk arī volejbolistu Aleksandru Samoilovu, īsu brīdi bija precējusies ar amerikāni Braienu Kustrupu, bet laulība piedzīvoja krahu.

Tērauda gan par to neskuma un pēc gada atkal apprecējās. Aktrise 2013. gada izskaņā mija gredzenus ar amerikāņu filmu producentu, rakstnieku un režisoru Dereku Estlinu Pērvisu (abi attēlā).

Abi joprojām ir laimīgi kopā, un šoruden pasaulē nāca pāra otrais kopīgais bērns.

Miks Ozoliņš priekšroku dod tumšādainām daiļavām

Foto: instagram.com/miksozolins/

Savulaik pašmāju dzeltenajā presē plaši tika apspriestas režisora Mika Ozoliņa attiecības ar par viņu vairākus gadus vecāko aktrisi Agnesi Zeltiņu. Kad abi pašķīrās, Miks laimi devās meklēt uz ASV.

2011. gada rudenī Miks Amerikā uzsāka attiecības ar tumšādaino dziedātāju, slavenās Riannas bekvokālisti Kimu Insu, un jau nākamajā gadā pasaulē nāca abu meitiņa Eislija.

Pāris gadus Miks ar Kimu radīja visnotaļ saskanīga pāra iespaidu, viņa izredzētā pat bija ieradusies paciemoties Latvijā, bet tad pēkšņi pāris izšķīrās.

Aizvadītā gada vasarā atklājās, ka Miks uzsācis attiecības ar citu tumšādainu skaistuli – Džonelli Greju (abi attēlā). Abi joprojām ir kopā un sociālajos tīklos nekautrējas dalīties ar mīlas pilniem kadriem. Savukārt ar meitiņas Eislijas mammu Kimu Mikam izdevies saglabāt ļoti draudzīgas un labas attiecības.

Agate Muceniece apprecas ar Krievijas sekssimbolu

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijā populārā latviešu izcelsmes aktrise Agate Muceniece jau vairākus gadus ir precējusies ar aktieri Pāvelu Priļučniju, kurš nereti tiek dēvēts par Krievijas sekssimbolu.

Pāris iepazinās Krievijā un ārpus tās robežām populārā jauniešu seriāla "Slēgtā skola" uzņemšanas laukumā, un starp abiem uzplauka romantiskas jūtas.

2011. gadā pāris slepus salaulājās, bet ilgu laiku šo faktu slēpa no preses. Agate Pāvelam dāvājusi divus bērnus – dēlu un meitiņu –, bet nesen viņa atklātā intervijā pastāstīja, kāda tad ir dzīve ar Krievijas sekssimbolu.

Evija Skulte – par Baltijas valstu draudzību!

Foto: Publicitātes foto

Aktrisei Evijai Skultei mīlas frontē gājis kā pa kalniem un lejām, bet šobrīd viņas mīļotais vīrietis ir igauņu uzņēmējs Aimurs Krūsis (abi attēlā), ar kuru viņa ir kopā kopš šī gada pavasara.

Savukārt pirms tam Skultei bija visnotaļ vētrainas dienesta romāns ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, ar kuru viņa iepazinās seriāla "Viņas melo labāk" uzņemšanas laikā.

Vairāku gadu garumā abi šķīrās un atkal sagāja kopā, bet pirms aptuveni diviem gadiem attiecībām tika pielikts punkts.

Laikā, kad Skulti vienoja romantiskas attiecības ar Martinaiti, pēkšņi notika negaidīts pavērsies – aktrise 2014. gadu sagaidīja Bahamu salās, kur apprecējās ar finanšu un investīciju speciālistu Hariju Bormanu. Vairākus mēnešus vēlāk viņa atkal atgriezās pie lietuviešu mīļākā.

Tāpat arī jāpiemin, ka Evija savulaik bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti, bet 2012. gadā pāris paziņoja par šķiršanos. Šajā savienībā pasaulē nākuši divi dēli.

Diānas Pīrāgs un francūža Cesto vētrainā kopdzīve

Foto: Publicitātes foto

Savukārt kā viena no kaislīgākajām savienībām pašmāju šovbiznesā minama dziedātājas Diānas Pīrāgs agrākā laulība ar par franču finansistu dēvēto Frenku Cesto. Pērn pavasarī tapa zināms, ka pāris pēc diviem laulībā nodzīvotiem gadiem grasās šķirties, un bijušie mīlētāji nekautrējas publiski mazgāt netīro veļu.

Pīrāgs un Cesto viens otru apbēra ar pārmetumiem. Francūzis savu sievu raksturoja kā agresīvu un histērisku būtni, kas apdraudējusi ne tikai viņu, bet arī abu kopīgo dēliņu un meitu no pirmās laulības. Tāpat arī viņš klāstīja, ka Diāna dusmu uzplūdā ar tamponu un pašas menstruāciju asinīm aprakstījusi sienu.

Pēc šiem apvainojumiem klusēt nespēja arī Diāna, sarunā ar "Delfi Izklaidi" atklājot gadiem slēptus faktus no privātās dzīves par vīra vardarbību un sānsoļiem.

Tiesa, lai gan aizvainojumi bira kā no pārpilnības raga, abiem pēc šķiršanās tomēr izdevās saglabāt draudzīgas attiecības, un šoruden Pīrāgs un Cesto pat tika manīti kopā Rīgas modes nedēļā.

'Eldorado' Inese laimi atrod Francijā

Foto: DELFI

Savulaik ļoti populāras latviešu grupas "Eldorado" bijusī soliste Inese Nagle (attēlā pa kreisi) pirms vairākiem gadiem pārcēlās dzīvot uz Franciju. Tur viņa sastapa arī lielo mīlestību.

2013. gada rudenī pašmāju mediji vēstīja, ka Inese apprecējusies ar francūzi. "Robērtu, kuru pati saucu par Robēru, pazīstu trīs gadus. Sākumā gan mūsu kontaktēšanās notika lielākoties ar vēstulēm, jo angliski viņš prata ne visai labi, tāpēc mums bija grūti sarunāties. Tagad viņš angļu valodā runā labi," žurnālam "Kas Jauns" toreiz stāstīja Inese, kura vīra dēļ bija sākusi mācīties franču valodu.

Dziedātāja pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu, kļūstot par Inesi Azemu, un ar šādu uzvārdu joprojām rosās sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!