Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 23. novembra, vakarā noslēgusies šova "Lauku sēta" sezona, ļaujot skatītājiem kļūt par lieciniekiem spraigai un emocijām pārpilnai fināla cīņai.

Pēc dažādos darbos pavadītas vasaras izšķirošajā cīņā tikās četri čaklākie un veiksmīgākie šova dalībnieki – uz fināla līnījas stājās Kristaps, Matīss, Elīna un Dace.

Dalībniekiem bija sarūpētas vairākas pārbaudījumu kārtas, un katrā no tām viens no tālākās cīņas tika izslēgts. Lai gan tieši dāmu komandai kā vasaras uzvarētājām dažos uzdevumos bija piešķirtas priekšrocības, pirmajā posmā nepaveicās Dacei, bet kā otrā izstājās Elīna.

Pēdējā pārbaudījumā aci pret aci stājās abi brašie puiši Kristaps un Matīss, un cīņa bija spraiga – kad jau šķita, ka Kristaps izrāvies pārliecinošā vadībā, brašais ventspilnieks viņu panāca un kādu brīdi abi cīnījās plecu pie pleca.

Beigu beigās gan veiksme bija Kristapa pusē, un tieši viņš triumfēja šovā, balvā iegūstot trīsarpus tūkstošus eiro. Arī Matīss nepalika bešā – viņš tika pie 500 eiro lielas balvas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!