Foto: Vida Press
Šoruden viena pēc otras pār pasaulslaveniem vīriešiem birst apsūdzības par seksuālu uzmākšanos un vardarbību, un šonedēļ nežēlastībā kritis savulaik populārās puišu grupas "Backstreet Boys" vokālists Niks Kārters. Viņš tiek apsūdzēts izvarošanā.

Raidsabiedrība CNN vēsta, ka 33 gadus vecā amerikāņu dziedātāja un aktrise Melisa Šūmane savā blogā šomēnes publicējusi paziņojumu, kurā atklājusi – kad viņa bijusi 18 gadus veca, par viņu četrus gadus vecākais Kārters viņu esot izvarojis.

Šūmane, kura tolaik muzicējusi grupā "Dream", kopā ar Kārteru pirms 15 gadiem piedalījusies kādas TV filmas uzņemšanā. Kā vēstījusi sieviete, Niks viņai šķitis ļoti draudzīgs un laipns, tāpēc labprāt piekritusi ar viņu kopā pavadīt laiku, kad puisis vēlāk viņu uzaicinājis uz savu dzīvokli Santamonikā.

Šūmane tur devusies kopā ar savu draudzeni. Trijotne nedaudz iedzērusi, spēlējusi videospēles un pļāpājusi par dažādiem tematiem. Tad Kārters paaicinājis meiteni savā kabinetā, kur abi klausījušies mūziku un sākuši skūpstīties. Dziedātāja savā blogā atklājusi – viņa bijusi nevainīga.

Kārters meiteni aizvedis uz vannasistabu, kur uzsēdinājis viņu galdiņa, atpogājis viņas bikses uz sācis viņu apmierināt ar mēli. Lai gan dziedātāja pretojusies, viņš turpinājis iesākto. Kāds klauvējis pie durvīm, tādēļ puisis uz brīdi pārtraucis to, ko darījis.

Tiesa, ar to gan nekas nebeidzās – Kārters meiteni aizvedis uz citu vannasistabu. Šoreiz viņš novilcis bikses un pieprasījis, lai Šūlmane tagad apmierinot viņu orāli.

Meitene, protams, pretojusies, tomēr Kārters par viņu bijis lielāks un spēcīgāks, tāpēc viņai nācis darīt to, ko viņš licis. Šūlmane atcerējusies – viņa vannasistabas spoguļos redzējusi to, ko viņa darījusi, un viņa izjutusi neaprakstāmu nelabumu.

Pēc tam Kārters meiteni aizvedis uz guļamistabu, kur, neņemot vērā viņas pretošanos un teikto, ka viņa taupa savu nevainību nākotnes vīram, izvarojis viņu.

Šūlmane jutusies iztukšota un bezspēcīga. Pēc piespiedu seksa ar Kāretru viņa iemigusi, bet no rīta viņu pamodinājusi draudzene, kura visu nakti atradusies lielajā dzīvoklī, bet nemaz nav nojautusi, ka noticis kaut kas slikts.

"Jautra naksniņa, ne tā?" sacījusi Šūlmanes draudzene. Viņa atbildējusi, ka jūtas nogurusi un vēlas doties mājās. Meitene nav spējusi saņemt drosmi, lai izstāstītu, ka viņa pirms pāris stundām izvarota.

Kārters pēc tam viņu bombardējis ar telefona zvaniem un īsziņām, bet Šūlmane puisi ignorējusi. Abi atkal satikušies pēc daudziem gadiem, kad dažādu nejaušu sakritību dēļ abiem nācies uzstāties duetā.

CNN vēsta, ka Kārters noliedzis, ka viņš būtu izvarojis Šūlmani. "Šī ir pirmā reize, kad gandrīz divas desmitgades vēlāk dzirdu par apsūdzībām. Tas ir pretrunā ar maniem uzskatiem un visu, kas man ir dārgs," norādījis Kārters.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!