Foto: Vida Press
Šonedēļ Ņujorkas "Madison Square Garden" arēnā spēkiem mērojās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubi Ņujorkas "Knicks" un Losandželosas "Clippers", un spēli ar savu klātbūtni bija pagodinājušas vairākas amerikāņu slavenības un tabloīdu iecienītas zvaigznes.

Jau vēstīts, ka "Knicks" zvaigzne, latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis kārtējo reizi demonstrēja spožu sniegumu, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru. Laukumā viens no viņa sīvākajiem pretiniekiem bija Bleiks Grifins, par kuru skatītāju rindās īkšķus turēja viena no Kardašjanu dinastijas pārstāvēm – jauniņā modele Kendela Džennera, kura ir Kimas, Hlojas un Kortnijas pusmāsiņa.

Publiskajā telpā jau labu laiku mēļo, ka starp 22 gadus veco Kendelu un par viņu sešus gadus vecāko basketbolistu uzplaukušas simpātijas. Tiesa, abi pagaidām klusē kā ūdeni mutē ieņēmuši un savas attiecības nav publiski komentējuši.

Savukārt ārzemju tabloīdi novērojuši, ka Kendela ir bieža viešņa "Clippers" mājas spēlēs Losandželosā, un fakts, ka viņa mērojusi tālo ceļu uz Ņujorku, lai klātienē vērotu Grifina spēli, daudzuprāt, ir zīme, ka starp abiem ir kaut kas vairāk par vienkāršu draudzību.

Jāatzīmē, ka pēc spēles modele un basketbolists tika manīti kopā Manhetenā, un modrie paparaci abus iemūžināja vairākos kadros.

Porziņģa un Grifina mērošanos spēkiem vērot klātienē kopā ar Kendelu bija ieradusiesies arī modele Heilija Boldvina, kuru izdevums "Maxim" nesen atzina par pasaulē seksīgāko sievieti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!