Foto: AFP/Scanpix/LETA
ASV šonedēļ tiks atzīmēta Pateicības diena, un neatņemama šo svētku tradīcija Baltajā namā ir tā dēvētā tītara apžēlošana, kuras laikā valsts prezidents kādu svētku galdam paredzētu tītaru atbrīvo no pienākuma kļūt par cepeti.

Šoruden savu pirmo tītara apžēlošanas ceremoniju veicis prezidents Donalds Tramps, un šajā īpašajā brīdī viņu atbalstījusi arī ģimene. Nedalītu uzmanību izpelnījusies viņa jaunākā meita Tifānija, kura, spītējot aukstumam, uz pasākumu bija ieradusies pavisam īsos bruncīšos.

Ārzemju mediji vēsta, ka Tifānija, kura ir Trampa meita no viņa iepriekšējās laulības ar televīzijas personību Mariju Meiplsu, stila etiķetes pārzinātājiem likusi izbrīnā saraukt pieri. Ne viens vien bijis pārsteigts par to, ka prezidenta atvase formālajā pasākumā gozējusies pavisam īsā mētelītī, kas knapi nosedzis viņas dupsi.

Trampa meitiņa nebija arī uzvilkusi zeķubikses, un etiķetes eksperti pauduši lielu sašutumu par to, ka prezidenta atvase klaji izrādījusi savas plikās ciskas.

Fakts, ka Tifānija nav apģērbusies atbilstoši laika apstākļiem un etiķetei, vēl jo vairāk kritis acīs, kad viņai blakus stāvējusi pusmāsa Ivanka, kura bija izvēlējusies kleitu, kas nedaudz sniedzas virs ceļa, melnas zeķubikses un sarkanu mētelīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!