Foto: Vida Press

Šanhajā šonedēļ aizvadīts viens no krāšņākajiem modes šoviem – apakšveļas zīmola "Victoria's Secret" ikgadējā apakšveļas skate, kurā vienkopus pulcējās daiļākie un labākie "Viktorijas eņģelīši".

Krāšņajā šovā defilēja populārākās zīmola modeles – Adriana Lima, Kendisa Sveinpola, Bella Hadida, Alesandra Ambrozio un vēl daudzas citas, kuras godam iznesa viņām piešķirtos spārnus. Tiesa, kļūdās arī labākās, un neapskaužamā situācijā nonākusi ķīniešu izcelsmes daiļava Minga Ksi (attēlā).

Apakšveļas skatē vienmēr ir padomāts par katru sīkumu, lai viss ritētu kā pa diedziņu, tomēr šogad uz skatuves noticis kaut kas vēsturisks – modele, defilējot pa mēli, paklupusi.

Nepatīkamais misēklis gadījies Mingai Ksi, kura nav spējusi tikt galā ar savu tērpu, nejauši uzkāpusi uz garās šlepes un apkritusi. Tiesa, smaids ne uz mirkli nav pazudis no viņas sejiņas.

Modeles kritiens zibenīgi kļuvis par vienu no dedzīgāk apspriestajiem tematiem ķīniešu iecienītajā sociālajā tīklā "Weibo", kur ļaudis viņu uzmundrinājuši un slavējuši to, ka Minga rīkojusies kā īsta profesionāle – viņa piecēlusies, lepni iztaisnojusi muguru un pabeigusi savu defilē ar smaidu.

Arī pati modele ar sociālo tīklu starpniecību vēlāk paziņojusi – lai arī cik daudz reižu viņa pakluptu, viņa vienmēr piecelsies un savu uznācienu cienīgi pabeigs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!