Foto: Vida Press

Šī rudens karstākais pārītis ir dziedātāja Selēna Gomesa un par tīņu elku dēvētais kanādiešu izcelsmes dziedātājs Džastins Bībers. Abi vairākkārt pieķerti kopā, un tagad beidzot noticis tas, ko daudzi gaidīja jau vairākas nedēļas – jaunieši iemūžināti īpaši intīmā brīdī.

Bībera un Gomesas attiecību vēsture sniedzas vairākus gadus senā pagātnē. Abi vairākkārt šķīrušies un atkal sagājuši kopā, bet šoruden tapa zināms – mūziķi nogludinājuši daudzās nesaskaņas un kļuvuši par draugiem.

Savukārt paparaci tikuši pie kadriem, kas skaidri apliecina – starp dziedātājiem ir kaut kas vairāk par vienkāršu draudzību. Gomesa kādā Losandželosas ledus hallē apmeklējusi Bībera hokeja treniņu, pēc kura abi vienojušies skūpstā. Kādam manīgam fotogrāfam šo intīmo brīdi izdevies iemūžināt bildēs.

Lai gan viss liecina par to, ka starp abiem atkal uzplaiksnījusi romantikas dzirksts, nedz Gomesa, nedz Bībers publiski savas attiecības pagaidām nav apstiprinājuši.

Tie, kuri cītīgi seko līdzi notikumiem pasaules šovbiznesā, noteikti atceras, ka Bībers un Gomesa savulaik tika dēvēti par saldo pārīti. Abi vairāku gadu garumā šķīrās un atkal salaba, savukārt pērn vasarā bijušie mīlētāji publiski sagāja ragos, bet tīņu elks pēc kašķa deaktivizēja savu "Instagram" foto blogu.

Šogad plaši tika apspriestas Gomesas attiecības ar kanādiešu mūziķi The Weeknd, bet nesen atklājās, ka pāris pašķīries. Burtiski dažs dienas vēlāk nāca gaismā fakts, ka simpātiskā mūziķe atsākusi tikties ar Bīberu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!