Foto: RIA Novosti/Scanpix
Pēdējos gados vairākas pasaules šovbiznesa zvaigzne kļuvušas par hakeru, kas nopludinājuši viņu privātos kadrus, upuriem, un tagad bēdubrāļu pulciņu papildinājusi arī skandalozā krievu balerīna Anastasija Voločkova – atklātībā nonākuši kadri, kuros viņa iemūžināta pikantās ainās ar savu bijušo mīļoto, biznesmeni un blogeri Čermenu Dzotovu.

Izdevums "Комсомольская правда" vēsta, ka hakeri publiskojuši īpaši intīmus kadrus, kuros iemūžināts Voločkovas un Dzotova sekss.

Lai gan tas tiek pozicionēts kā kibernoziedznieku veikums, balerīna ir pārliecināta, ka bijušais mīļākais pats nopludinājis fotogrāfijas, lai vairotu savu popularitāti uz viņas atpazīstamības rēķina.

"Ja kāds ir nolēmis mani izmantot, lai sevi pareklamētu, Dievs viņu sodīs. Visi, kurus tik ļoti interesē Voločkovas sekss, tagad var gulēt mierīgi. Man tā ir gana, bet tiem, kuriem seksa nav, nākas eksponēt šādas fotogrāfijas. Pretīgi, protams," izdevumam nepatīkamo situāciju komentējusi Voločkova.

Savukārt Dzotovs sociālajos tīklos dievojies, ka vainīgie esot hakeri, kas uzlauzuši viņa profilu sociālajā tīklā "Vkontakte", kur arī privātā albumā glabājušies intīmie foto.

"Man ir ļoti žēl, ka tā notika. Mēs jau vairāk nekā gadu ar Nastju nesarunājamies, un vairāk par visu es nevēlos, lai tas viss kaitētu viņas tagadējām attiecībām.

Tas ir krāpnieku darbs. Viņi pirms pusgada nozaga mana telefona karti un uzlauza visus manus profilus sociālajos tīklos. Tas ir dīvaini, ka bildes viņi nenopludināja nekavējoties, bet tikai pēc pusgada," sociālajos tīklos vēstījis 30 gadus vecais Dzotovs.

Jāatzīmē, ka ne tikai Voločkova ir pārliecināta, ka bijušais mīļākais viņu iegāzis. Arī lielākā daļa balerīnas fanu uzskata, ka Dzotovs speciāli nopludinājis neķītrās fotogrāfijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!