Foto: Shutterstock
Šoruden pasaule iepriecināta ar jaunu pētījumu par seksu. Beidzot noskaidrots, kurā valstī dzīvo vislabākie mīlnieki un kurā – vislielākās neprašas gultā.

Iepazīšanās portāls "Saucy Dates" veicis iespaidīgu aptauju, kurā piedalījušies vairāk nekā 22 700 cilvēku, kas padalījušies ar savu personīgo pieredzi, atbildot uz dažādiem jautājumiem par seksu ar ārzemniekiem.

Ļaudis skalā no nulles līdz desmit novērtējuši sava pēdējā partnera spējas gultā un norādījuši viņa vai viņas tautību. No aptaujas rezultātiem izveidots grafiks, kas parāda, kurās valstīs dzīvojošie ir vislabākie mīlnieki.

Vīrieši, kuri seksā ir visprasmīgākie, mīt Austrālijā, Dienvidāfrikā un ASV, savukārt prasmīgākās sievietes dzīvo Kanādā, Francijā, Itālijā un ASV. Šo reģionu mīlnieku prasmes vidēji novērtētas ar astoņām ballēm.

Savukārt septiņas balles nopelnījuši vīriešu kārtas pārstāvji no Kanādas, Francijas, Itālijas, Vācijas, Indijas un Spānijas, bet daiļā dzimuma pārstāvju vidū tikpat baļļu nopelnījušas sievietes no Lielbritānijas, Indijas, Dienvidāfrikas un Vācijas.

Kas interesanti – lai gan vīrieši no Austrālijas izpelnījušies vietu labāko mīlētāju topa augšgalā, šīs valsts sieviešu spējas gultā vidēji novērtētas tikai ar sešām ballēm.

Savukārt vislielākie neprašas, ja var ticēt aptaujai, dzīvo Jaunzēlandē – šīs valsts vīriešu spējas novērtētas ar nieka četrām ballēm. Arī sievietēm no Jaunzēlandes nav klājies pārāk spīdoši – viņas izpelnījušās sešas balles. Ar aptaujas rezultātiem var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!