Foto: Vida Press
Britu karaliskās ģimenes faniem šoruden ir iemesls trīt mēles – prinča Viljama sieva, Kembridžas hercogiene Katrīna ir trešā bērna gaidībās. Tas, ko viņa velk mugurā, vienmēr ticis iztirzāts līdz katrai sīkākajai niansei, un tagad, kad viņa ir gaidībās, ļaudis vēl jo vairāk apspriež viņas ģērbšanās stilu.

Priecīgā ziņa par to, ka Viljama un Katrīnas ģimenē gaidāms pieaugums, pasauli pāršalca septembra sākumā. Tiesa, ne visi par to bija sajūsmā. Tā, piemēram, bariņu britu nodokļu maksātāju tas sadusmoja.

Tāpat kā divu pirmo grūtniecību laikā, arī šoreiz Katrīna saskārās ar nelabumiem, kuru dēļ viņa uz laiku vairījās no iziešanas sabiedrībā. Oktobra sākumā hercogienes veselība uzlabojās, un viņa atgriezās pie oficiālo pienākumu pildīšanas, nelielo grūtniecības vēderiņu atrādot sievišķīgā kleitā.

Pēdējā mēneša laikā hercogiene cītīgi pildījusi pienākumus, apmeklējot ne tikai dažādus svinīgus un labdarības pasākumus, bet arī nepiespiestā atmosfērā kopā ar bērniem uzspēlējot tenisu.

Ikreiz, kad hercogiene parādījusies sabiedrībā, viņa priecējusi ar elegantiem tērpiem, un līdz šim Katrīnai, šķiet, izdevies attaisnot "stila policistu" cerības – viņas gaidību laika stils izpelnījies neskaitāmas uzslavas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!