Foto: Vida Press
Holivudā uzvirmojis jauns seksuālās vardarbības skandāls – šoreiz tā epicentrā nonācis viens no visu laiku skandalozākajiem kinoindustrijas darboņiem Čārlijs Šīns.

Astoņdesmito gadu tīņu zvaigznes Korija Haima tuvs draugs Dominiks Brasca izdevumam "The National Enquirer" atklājis – Čārlijs Šīns 19 gadu vecumā pārgulējis ar tolaik 13 gadus veco Koriju.

Tas noticis 1986. gadā filmas "Lucas" uzņemšanas laikā, apgalvojis Haima draugs.

"Haims man stāsīja, ka viņam un Šīnam ir bijis sekss, kad viņi filmēja filmu "Lucas".Viņš teica man, ka viņi ir pīpējuši zālīti un nodarbojušies ar seksu. Viņš man teica, ka viņiem ir bijis anālais sekss. Pēc tam, kā teica Haims, Šīns ir kļuvis ļoti vēss un noraidošs pret viņu. Kad Korijs ir vēlējies atkal pablēņoties, Šīns nav bijis ieinteresēts," izdevums "The National Enquirer" citējis 2010. gadā mirušā aktiera draugu.

Saskaņā ar viņa teikto, Haimam un Šīnam mīlas sakars bijis arī vairākus gadus vēlāk. "Viņš man teica, ka viņam tas nepatika un ka viņš zaudējis simpātijas pret Šīnu. Viņš teica, ka Čārlijs ir zaudētājs," klāstījis Dominiks.

Foto: Vida Press Čārlijs Šīns un Korijs Haims filmas "Lucas" uzņemšanas laikā
Kā vēsta izdevums "People", Čārlija Šīna pārstāvis, komentējot iespējamo apsūdzību pedofilijā, norādīja – aktieris "pilnībā noliedz" šādus apgalvojumus.

Šī apsūdzība pret Šīnu izskanējusi īsi pēc tam, kad preses uzmanības lokā atgriezies Korija Haima ekrāna partneris Korijs Feldmans – viņš jau pirms četriem gadiem savā grāmatā "Coreyography" atklāja, ka viņš un Haims, darbojoties kinoindustrijā, ir cietuši no seksuālas vardarbības.

Seksuālu uzmākšanos gadu gaitā piedzīvojuši abi zēni, bet, kā norādījis Feldmans, Haims cietis vairāk. "Man uzmācās, mani aiztika, ja tā var izteikties, vairākas rokas. Līdz izvarošanai gan nenonāca. Bet ar Koriju... tā bija tieša izvarošana," pērn izdevumam "Hollywood Reporter" atklāja aktieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!