Foto: Privātais arhīvs/AFP/Scanpix

Priecīgu notikumu piedzīvojis populārais latviešu tenisists Ernests Gulbis – viņš mijis gredzenus ar savu mīļoto meiteni Tamāru.

Par Ernesta un Tamāras saderināšanos tapa zināms šī gada pavasarī, kad Tamāra nomainīja savu attiecību statusu feisbukā, un nedēļas izskaņā tas mainīts atkal – šoreiz paziņojot par laulībām.

Prieku par dēla izredzēto publiski paudusi arī sportista māte, aktrise Milena Gulbe, kādā intervijā norādot, ka šogad Ernestam gan traumu, gan ģimenes problēmu dēļ "nebija labākais posms".

"Mums visiem bija smags periods, un ir tik svarīgi, ka šajā psiholoģiskā lūzuma brīdī Ernestu atbalsta tik lieliska meitene, kāda ir viņa mīļotā Tamāra. Ļoti gudra meitene, no inteliģentas ģimenes, tēvs ir gruzīns, mamma krieviete. Apguvusi juveliermākslu, studējusi žurnālistiku," dēla līgavu intervijā žurnālam "Santa" šī gada pavasarī raksturoja Gulbe.

Par tenisista un Tamāras attiecībām plašākai sabiedrībai tapa zināms 2016. gada pavasarī, un toreiz žurnāls "Privātā Dzīve" bija noskaidrojis, ka sportista izredzētā ir modele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!