Foto: DELFI
Arī šonedēļ kaislības Latvijas un pasaules šovbiznesā sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no skaļākajiem un apspriestākajiem tematiem.

Necieņa vai glābiņš: centrs 'Marta' protestē pret sociālo TV projektu; dalībnieces aizvainotas

Foto: DELFI

Oktobra vidū telekanālā "STV Pirmā!" startējušais pašmāju sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz..." tā skatītājus nav atstājis vienaldzīgus, un viedokļi ir dažādi. Šonedēļ savu nostāju publiskojis resursu centrs sievietēm "Marta", kas norādījis – TV projekts ir personu goda un cieņas aizskarošs raidījums, kas vērtējams arī kā būtisks cilvēktiesību pārkāpums.

Lasīt vairāk

Jūlijs Krūmiņš nolēmis pārdot lepno 'Senču silu'

Foto: DELFI

Pašmāju uzņēmēja Jūlija Krūmiņa lepnais māju komplekss "Senču sils" Baltezera krastā savulaik bija iecienīta dažādu burziņu vieta, bet tagad gan saviesīgā dzīve, gan pats Krūmiņš un viņa ģimenes locekļi villu pametuši.

Lasīt vairāk

Jauna versija: Hitlers pēc nāves inscenēšanas dzīvojis Kolumbijā

Foto: AP/Scanpix

Trešā reiha vadonis Ādolfs Hitlers noteikti dēvējams par vienu no mīklainākajām vēstures personībām. Arī viņa nāvi joprojām apvij dažādas sazvērestības teorijas, un netrūkst tādu, kuri uzskata – fīrers savu nāvi inscenējis. Turklāt ik pa laikam tam uzrodas it kā neapgāžami pierādījumi.

Lasīt vairāk

Tramps atklāj, kāpēc viņš vispār nelieto alkoholu

Foto: Reuters/Scanpix

Slava un bagātība bieži vien iet roku rokā ar dažādām atkarībām, un vairumā gadījumu tas ir alkohols, kura purvā pazudinājušies daudzi ietekmīgi ļaudis. Savukārt par vienu varam būt droši – ASV prezidents Donalds Tramps "zaļajam pūķim" ne tikai iet ar līkumu, bet to burtiski ir iemīdījis zemē.

Lasīt vairāk

Meitene, kura uzaugusi Latvijā: amerikāņu reslinga zvaigzne Lana

Foto: Vida Press

Trešdien, 1. novembrī, izklaides kanālā "E!" sāksies populārā dokumentālā šova "Total Divas", kurā piedalās daiļā dzimuma reslinga zvaigznes, jaunā sezona. Tajā būs iespējams sekot līdzi arī amerikānietei Lanai – cīkstonei, kura lielu daļu bērnības pavadījusi Latvijā.

Lasīt vairāk

Liene Ušakova neturpina dalību Ukrainas 'X Faktorā'

Foto: DELFI

Kamēr daudzi satrauktām sirdīm seko līdzi notikumiem šova "X Faktors" Latvijas versijā, šoruden bija iemesls arī paskatīties Ukrainas "X Faktoru" – tajā spēkus izmēģināja dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb vienkārši Seksīgā Lee.

Lasīt vairāk

Foto: Kardašjana Helovīnā pārspēj visus

Foto: Vida Press

Mošķu naktī jeb Helovīnā sarosās ne tikai mazi bērni, kuri dodas diedelēt saldumus, bet arī slavenības, kurām savu bagāto izdomu un radošo garu iespējams nodemonstrēt dažādos smalkos burziņos, un šogad par skaistiem kostīmiem padomājusi arī amerikāņu sabiedrības dāma un televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana.

Lasīt vairāk

'X Faktora' skatītāji slavē Intara Busuļa lēmumu

Foto: Publicitātes foto

Jau ierasti kaislīgas diskusijas sociālajos tīklos izraisījusi šova "X Faktors" svētdienas tiešraide. Ja pirms nedēļas skatītājus pamatīgi sadusmoja Nadeždas aizsūtīšana mājās, tad 29. oktobra vakarā bija jūtams atbalsts žūrijas lēmumam.

Lasīt vairāk

Kevina Speisija 'iznākšana no skapja' izraisa dusmu lavīnu

Foto: Vida Press

Amerikāņu aktieris, seriāla "Kāršu nams" zvaigzne Kevins Speisijs pirmdienas, 30. oktobra, rītā savā "Twitter" profilā, atbildot uz aktiera Entonija Rapa apsūdzību par seksuālu uzmākšanos, savā atvainošanās vēstījumā paziņoja, ka ir izvēlējies dzīvot kā gejs.

Lasīt vairāk

Netīrās spēlītes saimniekšovā: līgaviņa mēģina sazāļot Aivaru

Foto: DELFI

Negaidīts pavērsiens noticis populārajā TV3 attiecību šovā "Saimnieks meklē sievu" – viena no līgaviņām ķērusies pie veselībai bīstamiem līdzekļiem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!