Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Krievijas šovbiznesa zvaigzne Olga Buzova, kura savulaik popularitāti guvusi ar televīzijas raidījumu vadīšanu, bet tagad pievērsusies arī apģērbu dizainēšanai un muzicēšanai, piektdien, 27. oktobrī, bija ieradusies Rīgā, lai savus fanus Latvijā iepriecinātu ar krāšņu koncertu.

Buzovai kopš kļūšanas par dziedātāju nācies uzklausīt nelabvēļu kritiku un pat ņirgāšanos par viņas talantu un prāta spējām, savukārt Rīgas klubā "Studio 69" notikušais koncerts liecina – Latvijā Oļai ir visai prāvs fanu pūlis, kas jūsmo par viņas vokālajām dotībām.

Buzova "Instagram" tīklā padalījusies ar Rīgas koncerta kadriem un veltījusi aizkustinošus vārdus saviem faniem.

"Rīga, tas bija neticami. Paldies par jūsu mīlestību!" vēstījusi Buzova. Tāpat arī talantīgā sieviete padižojusies, ka viņas izpildītās dziesmas Latvijas mūzikas topos vienmēr ieņemot pirmās vietas, savukārt koncerts Rīgā esot bijis pilnībā izpārdots.

"Organizatori man teica, ka tik liels ļaužu pūlis un ovācijas sen te neesot bijušas," lepojusies Buzova.

Рига💥💥💥 это было невероятно ❤️ #моифонарики#моилюдивсегдасомной#моилюдивездесомной 🙏🏻 Спасибо Вам за вашу любовь ❤️Все мои песни и альбом #подзвукипоцелуев всегда занимал в Латвии первые места 🙌🏻🙌🏻🙌🏻Сегодня был Sold out🔥 Пишите, кто был сегодня с нами 😻 Организаторы сказали, что такого количество людей и оваций не было давно 🙈 Вы лучшие 💣💣💣 А #людиневерили Завтра жду всех в Калининграде 🙏🏻 Давайте пошумим завтра ещё громче 🔥

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on Oct 27, 2017 at 3:01pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!