Foto: Vida Press
Nav šaubu, ka daudzas sievietes sapņo par dzīvi kādā no Eiropas karaļnamiem, tomēr aristokrātijai ir arī ēnas puse – obligāti ir jāievēro smalkā etiķete un karaliskais protokols, kurā iekļautie punkti daudziem varētu šķist pagalam novecojuši un nemoderni.

Arī britu prinča Viljama sievai Kembridžas hercogienei Katrīnai, ieprecoties karaļnamā, nācās atteikties no lietām, kas iepriekš bija neatņemama viņas ikdienas sastāvdaļa. Prinča sievai nācās ne tikai mainīt ģērbšanās stilu un grimu, bet arī uzvedību.

Tāpat arī daudzi, iespējams, ievērojuši, ka hercogienes nagi nekad nav nolakoti, un izdevums "Ok!" steidz skaidrot, kāpēc tā. Tiek vēstīts, ka košā krāsā nolakoti nagi gluži vienkārši neliecinot par smalko stilu.

Kā vēsta izdevums, mākslīgie nagi un spilgtas nagu lakas nepiedien karaliskajai etiķetei. Citiem vārdiem runājot, šāda māžošanās ar nadziņu izdaiļošanu ir vulgāra.

Turklāt izdevums uzsvēris – arī prinča Harija simpātija Megana Mārkla savā pirmajā oficiālajā pasākumā Harija mīļotās godā bija izvēlējusies nelakot nagus un tos lieki neizdaiļot.

Savukārt, kā vēsta izdevums "The Mirror", ja Katrīnai pēkšņi sagribētos krāšņu manikīru, viņai būtu jādodas apspriesties ar karalieni Elizabeti II, kura, starp citu, jau 30 gadus esot uzticīga vienam nagu lakas tonim gaišā krāsā ar tikko jaušamu perlamutra spīdumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!