Foto: Vida Press
Visslavenākais no visiem dzīvajiem Keniem brazīlietis Rodrigo Alvess, šķiet, nolēmis operēties, kamēr viņa ķermenis sastāvēs tikai no silikona un mākslīgiem implantiem. Nesen plastikas ķirurģijas fanātiķis ieskicējis savus nākotnes plānus – viņš nolēmis atbrīvoties no sešām ribām, lai iegūtu satriecoši slaidu vidukli.

Šobrīd 34 gadus vecais Alvess sava mūžiņa laikā veicis vismaz 60 dažādas plastiskās operācijas un neskaitāmas kosmētiskās procedūras. Tas viss tiek darīts cēla mērķa vārdā – viņš vēlas izskatīties pēc dzīva lelles Bārbijas draudziņa Kena iemiesojuma.

Kad jau šķita, ka viņš izdarījis visu iespējamo, lai šo mērķi sasniegtu, vīrietis atkal pamanās pārsteigt – viņš nolēmis izoperēt sešas ribas.

"Esmu pārveidojis visu, ko vien varat iedomāties. Man pat ir matu implanti. Nesen es biju uz konsultāciju pie ārsta, jo vēlos, lai man tiek izņemtas sešas ribas – trīs no katra sāna.

Es gribu tievāku vidukli, lai aizpogāta žakete izskatās eleganti, kad sēžu. Es vienkārši gribu šmaugu viduli," izdevumam "Metro" sacījis Alvess.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!