Foto: DELFI

Pirmdienas, 23. oktobra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota populārā iepazīšanās šova "Saimnieks meklē sievu" jaunā sērija, kurā ikvienam bija iespēja kļūt par lieciniekiem, kā tad potenciālās līgaviņas ierodas saimnieku sētās.

Nepatīkams pārsteigums gaidīja šīs sezonas vecāko dalībnieku Andri, pie kura ieradās tikai divas no izvēlētajām dāmām. Natālija acīmredzot bija pārdomājusi, bet par savu lēmumu nebija informējusi nedz šova veidotājus, nedz Andri, kurš pēc vairākiem mēģinājumiem dāmu sazvanīt atzina – šādi rīkoties nav labi.

Pārlieku ilgi gan Andris neskuma un, paziņojis, ka Natālijas "tramvajs ir aizgājis", veda pārējās dāmas šaut pa skārdenēm. Šī izklaide viņām īpaši pie sirds negāja, bet ar šaujamieroci gan Neldija, gan Ginta rīkojās gana veikli.

Gandrīz visu laiku blakus tēvam bija arī viņa meita Arnita, kura bijusi tā, kas tēti pieteikusi dalībai saimniekšovā.

Arī viena no Aivara līgaviņām bija parūpējusies, lai paliktu atmiņā – 18 gadus vecā Agnese Deptuā, kuru uz Aivara saimniecību atveda tētis, pirms ierašanās bija baudījusi ekskursiju uz Daugavpili un automašīnā arī iemalkojusi kādu stiprāku dzērienu.

Pārējām līgaviņām, kuras meitenes reibumu ātri vien atšifrēja gan pēc spīduma acīs, gan drosmīgās valodiņas, Agnese lielījās, ka tas bijis 47 grādus stiprs 12 gadus vecs rums.

Jaunā meitene arī bija izvēlējusies lauku dzīvei ne visai piemērotu apģērbu – pie Aivara viņa ieradās īsā kleitiņā un augstpapēžu kurpēs un ļoti bēdājās, kad novārtīja tās ar dubļiem.

Foto: Kadrs no video
Kamēr Aivars un Baiba apstaigāja saimniecību, Agnese aizkulisēs atklāja – puisis jau paguvis atzīties, ka ir viņā iemīlējies un pēc šova grasās doties iepazīties ar Agneses vecākiem. Tas meiteni nedaudz biedēja, jo viņas ģimene atvases dalību šovā pārlieku vis nav atbalstījusi.

Visromantiskāko šova sākumu piedzīvoja Jānis. Viņš kopā ar Evitu bija devies uz Siguldu, lai izbaudītu lekšanu ar gumiju no vagoniņa, un šis pārdzīvojums abus tā satuvināja, ka, pozējot selfijiem, abi vienojās skūpstā. Mājās palikušajām meitenēm, kurām bija uzticēta vakariņu pagatavošana, gan šāds pavērsiens pie sirds negāja, un Evita baidījās, ka viegla dzīve viņai vairs nebūs.

Mārtiņš savas līgaviņas sagaidīja īpaši iekārtotā vietā lauka vidū, bet vismaz iesākumā starp saimnieku un viņa trim meitenēm valdīja nedaudz saspringta atmosfēra. Arī vakariņās, kurās piedalījās puiša tuvākie cilvēki, bija jūtams neliels mulsums un pasēdēšanas dalībnieki centās viens par otru uzzināt vairāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!