Foto: Instagram.com/ancelelde/

Pamazām ieskrienas notikumi populārā pašmāju iepazīšanās šova "Saimnieks meklē sievu" – brašie vīri jau izvēlējušies katrs trīs potenciālās līgaviņas, kuras vest uz savu saimniecību, bet lielu skatītāju uzmanību izpelnījusies Ance Lelde, kurai šovā jau bija jāizdara īpaši grūta izvēle.

Jau vēstīts, ka jauniņā rīdziniece Ance Lelde bija aizrakstījusi vairākiem šova jaunās sezonas saimniekiem. Četri no viņiem bija nonākuši lieliskajā pieciniekā, un trīs – izvēlējušies uz pirmo randiņu doties ar valdzinošo gaišmati.

Tad nu tika mainīti šova noteikumi un lielajā randiņā izvēle tika dota pašai meitenei – viņai, stāvot aci pret aci ar Pēteri, Aivaru un Mārtiņu, bija pašai jāizvēlas, ar kuru no puišiem doties uz randiņu.

Skatītājiem par jaunās meitenes rīcību, rakstot uzreiz vairākiem saimniekiem, ir dažādas domas – vieni pārmet meitenei pārlieku vēlmi pēc slavas, citi norāda, ka šovs paliek šovs un kad tad, ja ne jaunībā, ļauties dažādiem piedzīvojumiem.

Jaunās TV ekrānu zvaigznes piedzīvojumiem var sekot arī viņas "Instagram" kontā. Tur gan pagaidām "Saimnieks meklē sievu" aizkadros nav iespējams ielūkoties, bet laika gaitā meitene publicējusi gana daudz skaistu foto ar saviem piedzīvojumiem, ceļojumu iespaidiem un ikdienas gaitām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!