Foto: Vida Press

Pašai nemaz to negribot, karstu diskusiju krustugunīs nonākusi bijušā britu futbolista Deivida Bekhema sieva Viktorija Bekhema, kurai ar vienu fotogrāfiju izdevies izraisīt pamatīgu šūmēšanos.

Bijusī dziedātāja un modes dizainere savas gaitas labprāt dokumentē "Instagram" foto blogā, kur viņa šonedēļ padalījusies ar skaistu kadru – bildīti, kurā viņas un Deivida 12 gadus vecais dēls Krūzs kopā ar kādu draugu iemūžināti saulrietā pie baseina, saskandinot glāzes.

"Divi mazi večuki", foto aprakstā vēstījusi Bekhema, un mākslinieciskais kadrs zibenīgi izraisījis karstas diskusijas. Lielu satraukumu radījusi bildē redzamā pudele un fakts, ka abi pusaudži saskandina glāzes.

Lai gan Bekhema bildes aprakstam pievienojusi mirkļbirku "dzirkstošā ābolu sula", daudzi par fotogrāfijā iemūžināto ainu bijuši tik satraukti, ka viņiem tas paslīdējis garām nepamanīts.

Nevērīgie ļaudis krituši virsū Viktorijai, ka viņa esot bezatbildīga mamma, jo atļauj savam nepilngadīgajam dēlam atklāti lietot alkoholu.

"Vai viņiem abiem jau ir 21?" retoriski vaicājusi kāda komentētāja. "Bērni un alkohols, cik jauki. Vai tad tavs puisēns tam nav nedaudz par jaunu? Bildē nemaz neizskatās, ka tā būtu ābolu sula. Kāpēc jāļauj viņiem dzert alkoholu? Viņi taču ir tik jauni!" sašutumā bijusi kāda cita komentētāja.

Tiesa, Viktorijas atbalstītāji steiguši viņu aizstāvēt un pārmetuši nevērīgajiem komentētājiem, ka tie neuzmanīgi izlasījuši bildes aprakstu un sacēluši brēku par pilnīgiem niekiem.

Two little old men! 😂😂 @cruzbeckham @danieldarri55 #fizzyapplejuice #drinksatsunset #happyhour

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Oct 18, 2017 at 8:15am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!