Foto: Vida Press

Daudzu slavenu ļaužu nāves apvij konspirācijas teorijas, tomēr reizēm nemaz nav jābūt mirušam, lai sazvērestības teoriju piekritēji saskatītu kaut ko aizdomīgu. Šonedēļ sociālajos tīklos jau atkal lielu uzmanību izpelnījusies ASV prezidenta Donalda Trampa dzīvesbiedre Melānija Trampa.

Amerikāņu aktrise Andrea Vāgnere Bārtone bijusi pirmā, kas vietnē "Facebook" izvirzījusi teoriju – ASV prezidenta sievai esot izskata dubultniece, kura piektdien, 13. oktobrī, bijusi līdzās Trampam, kad viņš medijiem uzstājies ar uzrunu Baltā nama dienvidu zālienā.

Melānija todien bija tērpusies elegantā mētelī, savukārt acis pirmā lēdija bija paslēpusi zem tumšām saulesbrillēm. "Vai īstā Melānija, lūdzu, varētu piecelties?" ļaudis Feisbukā uzrunājusi konspirācijas teorijas radītāja.

Aizdomīgā sieviete salīdzinājusi piektdien tapušos Melānijas foto ar citiem viņas kadriem, un norādījusi uz dažādām, viņasprāt, acīmredzamām izskata atšķirībām. Feisbuka lietotāji ar aktrises ierakstu padalījušies vairāk nekā 120 tūkstoš reižu.

Savukārt, kā vēsta izdevums "Mail Online", Melānijas vārds trešdien "Twitter" tīklā kļuvis par vienu no karstākajiem tematiem. Vairāki mikroblogošanas vietnes lietotāji analizējuši piektdien uzņemtās fotogrāfijas un mēģinājuši citus pārliecināt, ka todien prezidenta sievu aizstājusi viņas dubultniece.

Kāds Džo Vargass izpelnījies tūkstošiem retvītu, publicējot bilžu kolāžu, kurā centies pierādīt, ka piektdien Trampam blakus neesot stāvējusi īstā Melānija. Tāpat arī viņš norādījis, ka prezidents savā uzrunā īpaši esot uzsvēris, ka "mana sieva Melānija ir šeit". Viņaprāt, Tramps to darījis, lai preses pārstāvjiem nerastos nekādas aizdomas.

Sazvērestības teoriju piekritēji sprieduši, ka Melānijai, kura piektdien gozējusies blakus Trampam, esot bijušas plānākas lūpas un citādāka deguna forma, un varot droši teikt – tā nemaz neesot bijusi prezidenta īstā sieva.

"Tā nemaz nav Melānija. Es nespēju noticiēt, ka viņi ir gatavi iet tikt tālu un mēģināt mūs pārliecināt, ka televīzijā ir redzama viņa. Tas liek man prātot par to, kas vēl no tā visa ir meli," vēstījis Vargass.

This is not Melania. To think they would go this far & try & make us think its her on TV is mind blowing. Makes me wonder what else is a lie pic.twitter.com/JhPVmXdGit— BuyLegalMeds.com (@JoeVargas) October 18, 2017

Savukārt, kamēr daļa sociālo tīklu lietotāji analizējuši Melānijas izskatu un prātojuši, vai viņai ir noalgota dubultniece, kas apmeklē saviesīgus pasākumus, citus absurdā konspirācijas teorija pamudinājusi radīt asprātīgus jociņus par prezidenta sievas izskatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!