Foto: Kadrs no video/Vida Press
Ceturtdien, 19. oktobrī, 65 gadu jubileju svin meksikāņu televīzijas zvaigzne Veronika Kastro, kurai, pateicoties dalībai savulaik ļoti populārajā seriālā "Bagātie arī raud", savs fanu pulciņš ir arī Latvijā.

Dalība seriālā "Bagātie arī raud", kas tapa aizvadītā gadsimta septiņdesmito gadu beigās, un Mariannas loma bija Veronikas lielais izrāviens, un deviņdesmito gadu sākumā, kad seriāls tika demonstrēts Padomju Savienības un postpadomju valstīs, Veroniku Kastro iemīļoja arī skatītāji Latvijā.

Meksikā dzimusī daiļava izmēģinājusi spēkus arī kā dziedātāja, un, iemantojot pasaules slavu kā aktrise, viņa arī paplašināja savus muzikālos apvāršņus, dziedot dažādās valodās un apbraukājot pasauli ar koncertiem.

Ar dažādiem panākumiem Veronika kā aktrise un televīzijas zvaigzne darbojusies vēl līdz aizvadītajai desmitgadei, bet pērn viņa atgriezās uz skatuves mūziklā "Aplausi". Viņas pēdējais popmūzikas albums iznāca 2009. gadā.

Savas karjeras laikā Veronika ir filmējusies gandrīz 20 ziepju operās, piedalījusies aptuveni tikpat televīzijas šovos un filmās, bet viņas diskogrāfijā ir vairāk nekā 30 ierakstu.

Lielu slavu guvis arī viņas dēls Kristians Kastro, kurš kļuvis par ļoti populāru meksikāņu popa un roka dziedātāju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!