Daudzām latviešu ģimenēm deviņdesmitajos gados neatņemama izklaide bija mīklu minēšana kopā ar televīzijas raidījumu "Uzmini nu!". Lai gan kopš tā popularitātes laikiem pagājuši jau vairāk nekā 20 gadi, producente Žaklīna Cinovska nolēmusi atgriezt ekrānos savulaik tik iemīļoto pārraidi.

Jau ceturtdien, 19. oktobrī, notiks Žaklīnas Cinovskas izveidotā Latvijā unikālā koncepta kanāla "Izklaides TV"("iTV") atklāšanas svētki, un starp kanāla piedāvātajiem raidījumiem ir arī spēle "Uzmini nu!".

Tās vadīšana tāpat kā senāk uzticēta Arvīdam Babrim, un arī spēles koncepts nav mainīts – pieaugušajiem divās komandās būs jāmin bērnu izdomātas mīklas. Vēl jo interesantāku spēli padarīs tas, ka raidījuma vadītājs ir saglabājis deviņdesmito gadu sākumā iesūtītās vēstules.

"Ir lietas, kas ir aktuālas un būs vienmēr. Pasaulē daži TV šovi iet gadu desmitiem, kamdēļ lai mēs neatjaunotu to, kas "pazaudējies". Turklāt vērtību palielina unikālās astoņdesmito un deviņdesmito gadu bērnu vēstulēs uzdotās mīklas, kas ir īpaši interesantas laikmeta, kas mainījies, dēļ.

Uzminēt mūsdienu bērnu uzdotās mīklas ir viens, bet uzminēt astoņdesmitajos un deviņdesmitajoes gados dzīvojošo bērnu domu gājienu ir pavisam neparasti," "Delfi Izklaidei" atzīst Cinovska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!