Foto: DELFI

Latvijā populārā dziedātāja Samanta Tīna šoruden izmēģinās spēkus jaunā ampluā – viņa kļuvusi par raidījuma vadītāju TV producentes un režisores Žaklīnas Cinovskas izveidotajā Latvijā unikālā koncepta kanālā "Izklaides TV"("iTV").

Kā vēsta kanāla pārstāvji, "iTV" ir neatkarīgs nišas kanāls, kas skatītājiem piedāvās unikālus, pašu veidotus raidījumus, kas jau tagad pieejami Latvijas lielāko provaideru tīklos.

Samantai Tīnai uzticēta raidījuma "AutoPlay" vadīšana. Pārraides ietvaros dziedātāja dosies nelielā muzikālā izbraucienā ar dažādiem sabiedrībā zināmiem cilvēkiem.

"Latvijā ir vieta nišas kanālam, kas ikdienā savus skatītājus "nebaro" ar krievu un meksikāņu seriāliem, kā arī kliedzošām ziņām. Mēs saviem skatītājiem vēlamies piedāvāt kvalitatīvu un aizraujošu izklaidi, bet galvenais – oriģinālraidījumus," jaunā kanāla konceptu ieskicē Cinovska, norādot, ka jau tagad tapuši 17 dažādi oriģinālraidījumi.

Tāpat arī skatītājiem tiks piedāvāts raidījums "Melomānija", kurā Latvijas mūzikas leģendu atvases apciemos citus leģendārus skatuves māksliniekus, raidījums par veselību "Būsim pazīstami un veseli", "Sporta monstrs", kuru vadīs hokeja leģenda Oļegs Sorokins, kulinārijas raidījums, kā arī pārraide "Gultā ar bosu", kurā Cinovska intervēs Latvijas lielāko uzņēmumu vadītājus, lai uzzinātu, kā viņi sadzīvo ar savu atbildību, varu un panākumiem.

Kanāla atklāšanas svētki, kuros plašāka sabiedrība tiks iepazīstināta ar visiem rudens sezonas jaunumu, notiks ceturtdien, 19. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!