Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Iedvesmojošu stāstu pasaulei atklājusi 35 gadus vecā Nikija Eksotika no Ņūdžersijas. Viņa pasaulē nākusi kā vīrietis, bet jau agrā bērnībā sapratusi, ka piedzimusi neīstajā ķermenī, un vēlāk izdarījusi visu iespējamo, lai piepildītu sapni un beidzot kļūtu par sievieti.

Aģentūra "Caters News" atklāj Nikijas ceļu uz dzimuma maiņu. Viņai nācies iziet cauri ugunij, pārvarēt dažādas grūtības un pārciest milzīgas sāpes, līdz viņa beidzot gluži kā fēnikss pacēlusies no pelniem.

Jau divu gadu vecumā Nikija aptvērusi, ka viņa ir citādāka. Bērnībā viņa izrādījusi interesi par dekoratīvo kosmētiku, labprāt lakojusi nagus un rotaļājusies ar Bārbijām. Savukārt pusaudžu vecumā Nikija, kura tolaik vēl bija zēns, sākusi iet uz transseksuāļu bāriem, kur uzzinājusi, kas ir hormoni.

Sasniedzot 19 gadu vecumu, Nikija jau bija kļuvusi par sievieti – viņai bija veikta dzimuma maiņa, krūšu palielināšana un vairākas citas plastiskās operācijas, kas sniegušas iespēju no viņas izskata izdzēst vīrišķīgās iezīmes.

Kopumā par operācijām Nikija iztērējusi vairāk nekā miljons ASV dolāru, un pēdējos gados viņa cītīgi strādā pie tā, lai līdzinātos lellei Bārbijai, kas ir viņas skaistuma etalons un ideāls, uz kuru tiekties.

Ceļš uz kļūšanu par sievieti, protams, nav bijis rozēm kaisīts. Nikija izsmieta, pazemota un iespaidota arī fiziski, tomēr viņa nav salūzusi. Tieši pretēji – nelabvēļu pāridarījumi viņu padarījuši vēl stiprāku.

"Par operācijām esmu iztērējusi vairāk nekā miljons dolāru. Tikai nesen veicu aprēķinus, un bija grūti atcerēties visu, ko sevī esmu pārveidojusi. Manā ķermenī ir vairāki galoni silikona. Esmu iztērējusi daudz naudas, lai sevi pārveidotu no matu galiņiem līdz papēžiem," sacījusi Nikija.

Nikija strādā par modeli, un viņa uzsvērusi, ka pilnīgi viss, ko viņa darījusi, lai pārtaptu par sievieti, bijis tā vērts. "Es apceļoju pasauli, un, lai kur es dotos, visi uz mani skatās un ir pārsteigti, cik ļoti līdzinos Bārbijai. Viņi vienmēr grib ar mani nofotografēties," savu pieredzi atklājusi Nikija.

Tiesa, sieviete nav Nikijas vienīgā loma. Viņa var lepoties arī ar mammas statusi. Modele ir adoptējusi trīs dēlus – gejus.

"Lai arī cik bieži skolas gados es ģērbtuvēs tiku piekauta, es nekad nepadevos un nepārstāju dzīvot tā, kā es iekšēji jutos," piebildusi Nikija, kura uzskata – viņa ir piepildījusi savus sapņus un jūtas laimīgāka nekā jebkad agrāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!