Kembridžas hercogiene Katrīna, kuri ir sava un britu prinča Viljama trešā kopīgā mazuļa gaidībās, veselības problēmu dēļ ilgāku laiku vairījās no oficiālo pienākumu pildīšanas, bet aizvadītajā nedēļā viņa pirmo reizi pēc ziņām par grūtniecību atkal izgāja sabiedrībā, un viņa ar skubu atgriezusies pie aktīvas sabiedriskās dzīves.

Pirmdien, 16. oktobrī, Katrīna pārsteidza daudzus, kopā ar prinčiem Viljamu un Hariju apmeklējot filmas "Paddington 2" labdarības pasākumu Londonā, kur pulcējās filmas veidotāji un bērni no dažādām labdarības organizācijām, kuras atbalsta karaliskās ģimene.

Pasākuma viesus priecējis arī pats lācēns Padingtons, un par īstu sensāciju kļuvis gaidībās esošās hercogienes nebēdnīgais dancis ar filmas galveno varoni.

Britu mediji steidz vēstīt, ka Katrīna pie viena atrādījusi arī jaunu vizuālo tēlu – viņa šoruden nedaudz pamainījusi savu frizūru. Tāpat arī karaliskās ģimenes fani priecājušies par hercogienes izvēlēto tērpu – gaiši rozā kleitu –, kas ļāvusi novērtēt tikko manāmo grūtniecības vēderiņu.

Britu mediji, atsaucoties uz Kensingtonas pils oficiālo paziņojumu, vēsta, ka Katrīnu joprojām nomokot nelabumi, tomēr viņas veselības stāvoklis esot krietni uzlabojies.

Jau vēstīts, ka septembra sākumā tapa zināms – Katrīna ir trešā bērna gaidībās. Aizvadītajā nedēļā hercogiene pēc ilgāka pārtraukuma pirmo reizi atkal izgāja sabiedrībā, bet daži nelabvēļi steidza viņu kaunināt par pārāk mazu grūtniecības vēderiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!