Foto: Vida Press
Ārzemju tabloīdi cītīgi seko līdzi notikumiem par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētās 23 gadus vecās sabiedrības dāmas Kortnijas Stodenas privātajā dzīvē, un jaunākās ziņas liecina – viņa nesen atkal atsākusi iet uz randiņiem.

Aizvadītā gada izskaņā tapa zināms, ka izjukusi Kortnijas un par viņu 34 gadus vecākā aktiera Daga Hačisona laulība. Šopavasar blondā daiļaviņa faniem steidza stāstīt, ka viņa atkal esot gatava attiecībām, un, kā vēsta mediji, šoruden viņa sākusi tikties ar kādu noslēpumaini puisi.

Sensāciju medniekiem ar kamerām aizvadītajā nedēļā izdevies iemūžināt pārīša randiņu Holivudā. Tiesa, tikšanās vietas izvēle bijusi visai ērmīga – jaunieši pastaigājušies pa kapsētu.

Fotogrāfiem, kas slepus iemūžinājuši randiņu, necerēti veicies, jo nepilngadīgā līgava ar noslēpumaino kavalieri ļāvusies arī dažādām maiguma izpausmēm un apskāvieniem.

Savukārt puiša identitāte joprojām ir miglā tīta, un atliek vien cerēt, ka pavisam drīz kāds labvēlis izpļāpāsies, kas ir Stodenas jaunais sirdsāķītis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!