Foto: Kadrs no raidījuma

Pirmdienas, 16. oktobra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota jauna šova "Saimnieks meklē sievu" sērija, kurā pieci brašie saimnieki izdarīja pirmo svarīgo izvēli – no potenciālo līgaviņu kandidātēm izvēlējās tās trīs, ko aicināt uz savām mājām.

Šajā sezonā gan tika mainīti noteikumi, un lielajā randiņā sava izvēle bija jāizdara ne tikai saimniekiem, bet arī divām daiļaviņām – Ancei Leldei un Signei Gerikai. Leldi uz randiņu bija aicinājis Pēteris, Aivars un Mārtiņš, bet Signi – Pēteris un Mārtiņš, un pēdējā izvēle bija meiteņu rokās.

Tas beidzās ar to, ka dažiem saimniekiem dzīve kļuva nedaudz vienkāršāka. Tā kā Aivars vienu meiteni bija aizbiedējis un viņa uz randiņu neatbrauca, bet daiļā Ance Lelde izvēlējās tikties ar Pēteri, Aivaram uz randiņu bija jāiet tikai ar trim meitenēm.

Signe izvēlējās Mārtiņu, un meiteņu lēmumu rezultātā Pēterim un Mārtiņam randiņā bija jātiekas katram ar četrām meitenēm.

Visi bija parūpējušies par interesantām aktivitātēm, lai labāk iepazītu potenciālās līgaviņas, bet ar "karstāko" randiņa vietu izcēlās Aivars, kurš pirmajai tikšanās reizei bija izvēlējies pirtiņu.

Sarunas un dažādās nodarbes saimniekiem ļāva nedaudz tuvāk iepazīt meitenes, un tad jau arī bija laiks izšķirošajam lēmumam – kuras trīs vest uz saimniecību.

Pēc pārdomām visi pieci saimnieki tika pie savām trim izredzētajām, un skatītājiem atliek vien gaidīt, kā tad notikumi ritēs piecās saimniecībās dažādās Latvijas malās un vai šajā sezonā izskanēs kāds bildinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!