Foto: Publicitātes foto/Instagram.com/victoriabeckham/
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka kaislību, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no spilgtākajiem un visvairāk apspriestajiem tematiem.

Zināms saimniekšova jaunās sezonas lieliskais piecnieks

Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 9. oktobra, vakarā populārā pašmāju iepazīšanās šova "Saimnieks meklē sievu" fanus gaidīja priekpilna tikšanās – beidzot tapa zināmi tie saimnieki, kuru otrās pusītes meklējumiem šoruden būs iespējams sekot līdzi TV ekrānos.

Lasīt vairāk

Gara nabadzība un posts: meitene, kura 17 gadu vecumā laimēja miljonu

Foto: Vida Press

Šobrīd 21 gadu vecā Džeina Parka no Lielbritānijas ir valsts vēsturē jaunākais cilvēks, kuram paveicies nacionālajā loterijā – 17 gadu vecumā viņa laimēja miljons britu sterliņu mārciņas. Tiesa, ne velti mēdz sacīt, ka laimi par naudu nenopirksi, un arī viņa pati atzinusi, ka milzu bagātība nesusi lielu postu.

Lasīt vairāk

Meitene, kuras dēļ mainīja saimniekšova noteikumus – daiļā Ance

Foto: DELFI

Par vienu no visvairāk apspriestajiem pavērsieniem TV3 šovā "Saimnieks meklē sievu" kļuvusi projekta noteikumu maiņa, un līdz ar piecu brašo saimnieku paziņošanu atklāts arī tas, kāpēc tā noticis.

Lasīt vairāk

Viktoriju Bekhemu šoruden piemeklējušas lielas bēdas

Foto: Reuters/Scanpix

Lielas skumjas šoruden māc savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" bijušo dalībnieci un modes dizaineri Viktoriju Bekhemu. Viņas un bijušā futbolista Deivida Bekhema vecākais dēls pārcēlies dzīvot uz Ņujorku, un māmiņa par to lej gaužas asaras.

Lasīt vairāk

Foto: Atklātas saimniekšova potenciālās līgaviņas

Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 9. oktobra, vakarā startēja šova "Saimnieks meklē sievu" ceturtā sezona, kurā pieci saimnieki no lielajām vēstuļu kaudzēm izvēlējās tās, ar kuru autorēm jau nākamajā sērijā tiksies klātienē.

Lasīt vairāk

Jauns pētījums apgāž mītu par sievietes orgasmu

Foto: PantherMedia/Scanpix

Sievietēm, kā zināms, sasniegt orgasmu ir krietni grūtāk nekā vīriešiem. Gadiem ilgi tika arī uzskatīts – brīdī, kad sieviete sasniedz baudas virsotnes, viņas smadzenes atslēdzas. Tiesa, jaunākie pētījumi šo mītu apgāž.

Lasīt vairāk

Pirmo lēdiju kari: abas Trampa kundzes saiet ragos

Foto: AP/Scanpix / LETA

Aiz ietekmīgiem vīriem gandrīz vienmēr stāv ne mazāk ietekmīgas dāmas. Dažkārt viņas nespēj samierināties, ja nākas palikt otrajā plānā, un nereti greizsirdību vai skaudību ir grūti slēpt. Šīs nedēļas sākumā sabiedrības uzmanību izpelnījusies ASV prezidenta Donalda Trampa pirmā sieva Ivana, kura skaļi par sevi atgādinājusi.

Lasīt vairāk

Negaidīts pavērsiens 'X Faktorā': finālists pamet projektu

Foto: Publicitātes foto

Jau 15. oktobrī TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodota šova "X Faktors" fināla sērijas pirmā tiešraide, kurā 12 paši labākie dalībnieki uzsāks cīņu par galveno balvu. Īsi pirms fināla cīņas sākuma tapis zināms – viens no dalībniekiem projektu pametis.

Lasīt vairāk

Amerikāņu daiļavas izgāšanās: internetā noplūst seksa tiešraide

Foto: Instagram.com/kristenhancher/

Daudzi savu ikdienu nespēj iedomāties bez regulāras atskaitīšanās sociālajos tīklos, un dokumentēts tiek pilnīgi viss – kas tiek darīts, ēsts un vilkts mugurā. Savukārt amerikāņu "Instagram" modele Kristena Hančera latiņu pacēlusi vēl augstāk – viņa saviem faniem tiešsaistē ļāvusi sekot līdzi seksa prieciņiem ar mīļoto puisi.

Lasīt vairāk

'Eirovīzijas' zvaigzne ar bizi piedzīvo nelāgu misēkli 'X Faktorā'

Foto: Vida Press

Vērīgākajiem starptautiskā dziesmu konkurs "Eirovīzija" faniem noteikti vēl aizvien atmiņā ir viens no šī gada spilgtākajiem dalībniekiem – Slavko Kalezičs no Melnkalnes, kura tēlu īpašu darīja viņa garā bize.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!