Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA
Šonedēļ uzmanību izpelnījusies ASV prezidenta Donalda Trampa pirmā sieva Ivana, kura skaļi par sevi atgādinājusi, metot akmeni prezidenta dzīvesbiedres Melānijas Trampas dārziņā, un viņa atkal nokaitētajām oglēm piešāvusi eļļu.

Šīs nedēļas sākumā Ivana Trampa telekanāla "ABC" raidījumā "Good Morning America", reklamējot savu atmiņu grāmatu "Raising Trump", sniedza interviju, kuras laikā izteica visnotaļ divdomīgu frāzi par to, ka viņa nelabprāt zvanot uz Balto namu, jo nevēloties, lai kāds kļūst greizsirdīgs.

"Tur ir Melānija, un es nevēlos izraisīt jebkādu greizsirdību vai kaut ko tamlīdzīgu, jo es tomēr esmu pirmā Trampa sieva. Es esmu pirmā lēdija, labi?" smejoties bija atzinusi Ivana, un Melānija, kura Trampam dāvājusi jaunāko dēlu Baronu, drīz vien sniedza atbildes triecienu.

"Trampa kundze ir padarījusi Balto namu par mājām Baronam un prezidentam. Viņa mīl dzīvi Vašingtonā un ir lepna būt ASV pirmā lēdija. Viņa savu titulu un lomu plāno izmantot, lai palīdzētu bērniem, nevis lai pārdotu grāmatas," ārvalstu mediji citēja Melānijas pārstāves Stefānijas Grišamas paziņojumu.

Ivana, šķiet, joprojām nespēj likties mierā, un viņa nedēļas izskaņā intervijā raidījumā "The Wendy Williams Show" atkal pamanījusies pieminēt Melāniju.

"Es jums teicu, ka tehniski esmu pirmā Trampa lēdija. Es biju viņa pirmā sieva. Man nav ne jausmas, kas Melānijai ir par problēmām. Viņai beidzot jātiek tam pāri. Viņa ir ASV pirmā lēdija, bet es esmu pirmā lēdija Trampa," sacījusi Ivana.

Savukārt Melānijas pārstāves Stefānijas Grišamas oficiālais paziņojums Ivanu ļoti samulsinājis. "Man nav ne jausmas, kāpēc viņa tā izdarīja, jo es taču nevienā brīdī neteicu, ka esmu ASV pirmā lēdija. Godīgi sakot, labāk, lai tā ir viņa, nevis es," piebildusi Ivana.

Donalds Tramps un čehu modele Ivana bija precējušies no 1977. līdz 1992. gadam, un šajā laulībā pasaulē nāca abi vecākie Donalda dēli – Donalds jaunākais un Ēriks –, kā arī meita Ivanka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!