Foto: Vida Press
Piektdien, 13. oktobrī, pasaulē atzīmē dienu bez krūštura, bet starp pasaulē zināmām šovbiznesa zvaigznēm netrūkst tādu, kam gandrīz katra diena ir svētki.

Vērojot krāšņās tērpu parādes uz sarkanajiem paklājiem, jau sen ir kļuvis skaidrs, ka apakšveļas trūkums ir ierasta lieta. Dažkārt atsacīšanās no veļas notiek praktisku apsvērumu dēļ, lai vīles neizbojātu dizaineru ieceri, citreiz – lai pievērstu vēl vairāk skatienu.

Arī ikdienā daudzas populāras dāmas krūšturi izvēlas atstāt mājās un ar savu piemēru uzskatāmi demonstrē, ka nav svarīgs ne vecums, ne ķermeņa formas, lai ērti justos un labi izskatītos bez ierobežojošā apakšveļas gabaliņa.

Starp dāmām, kuras visbiežāk ikdienas gaitās dodas bez krūštura, minamas Kima Kardašjana, Kendela Džennera, kura godīgi atzinusies, ka viņai patīk izrādīt savas krūtis, un citas Kardašjanu klana lēdijas, Lady Gaga, Rianna, draiskā modele Keita Mosa, aktrise Ariela Vintere, Mailija Sairusa, bet šo sarakstu varētu turpināt ilgi.

Jāuzsver gan, ka Brīvību krūtīm diena, kad sievietes tiek aicinātas novilkt krūšturus, nenotiek vīriešu prieciņam vai citu ārišķīgu iemeslu dēļ – šīs dienas galvenais mērķis ir pievērst uzmanību sieviešu veselībai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!