Foto: Privātais arhīvs/LETA
Latviešu basketbolista, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigznes Kristapa Porziņģa brāļa Mārtiņa ķermeni klāj vairāki tintes zīmējumi, un nesen viņš kolekciju papildinājis ar jaunu, ļoti patriotisku mākslas darbu.

Mārtiņš, kurš aktīvi rosās sociālajos tīklos un savas gaitas dokumentē "Instagram" tīklā, šopavasar saviem sekotājiem atrādīja Liepājas ģerboņa tetovējumu, kas izveidots uz augšdelma. Toreiz iespaidīgais zīmējums bija tikai tapšanas stadijā – tetovēšanas meistars bija ieskicējis tā kontūras.

Tagad tetovējums beidzot pabeigts un izkrāsots Liepājas ģerboņa krāsās, un Mārtiņš plašākai sabiedrībai nodemonstrējis galarezultātu, padaloties ar tintes zīmējuma foto.

Tiesa, Porziņģa brālis arī pajokojis un vērsis uzmanību uz to, ka tetovējums beidzot esot sadzijis, savukārt rētiņas uz viņa elkoņa, kas, viņaprāt, atgādina rukša ģīmīti, esot joprojām palikušas.

Mārtiņa sekotāju komplimenti jaunajam tetovējumam mijušies ar asprātīgiem jokiem par amizantajām rētām, un daži pat devuši padomu – varbūt arī ruksim pienācis laiks piešķirt krāsu un formu.

Tattoo healed but the scar that looks like 🐷 stayed 😂

A post shared by Martins Porzingis (@mporzingis) on Oct 5, 2017 at 1:53pm PDT

Hometown love

A post shared by Martins Porzingis (@mporzingis) on Apr 12, 2017 at 10:59am PDT

Ready for the game 🏀

A post shared by Martins Porzingis (@mporzingis) on Sep 7, 2017 at 10:14am PDT

@mo_liepaja with @porzingis

A post shared by Martins Porzingis (@mporzingis) on May 20, 2017 at 12:09pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!