Foto: Vida Press
Priekpilno vēsti, ka Kembridžas hercogiene Katrīna, kura ir sava un prinča Viljama trešā kopīgā bērna gaidībās, šonedēļ atgriezusies pie oficiālo pienākumu pildīšanas, aizēno ļaužu satraukums. Briti naski steiguši apspriest Katrīnas puncīti, un netrūkst nelabvēļu, kas karalisko grūtnieci kauninājuši par to, ka viņas vēderiņš esot pārāk nemanāms, savukārt auguma aprises – pārāk smalkas.

Septembra sākumā tapa zināms – Viljama un Katrīnas ģimenē gaidāms trešais karaliskais bēbis. Veselības problēmu dēļ hercogiene ilgāku laiku no oficiālajiem pienākumiem bija izvairījusies, bet šonedēļ viņa pirmo reizi pēc ziņas par grūtniecību atkal izgāja sabiedrībā.

Karaliskās ģimenes fani skaļi uzgavilēja, un arī tabloīdus pāršalca sajūsma, tomēr ne visi priecājušies. Kā vēsta izdevums "Mail Online", daudzi sociālajos tīklos steiguši noniecināt hercogieni un pārmetuši, ka viņa nepavisam neizskatoties pēc normālas grūtnieces.

"Nespēju noticēt, ka viņa ir stāvoklī. Viņa ir pārāk kārna," izdevums citējis kādu nelabvēli. Savukārt citi ironizējuši, ka hercogienes grūtniecības puncītis esot tik nemanāms, ka jāņem talkā lupu, lai to saskatītu.

Tāpat arī kāda sociālo tīklu lietotāja sūkstījusies, ka, lai gan viņa neesot gaidībās, tomēr izskatoties daudz vairāk stāvoklī nekā Katrīna.

Kā vēsta britu mediji, hercogiene varētu būt aptuveni 20 grūtniecības nedēļā, un netrūkst aizstāvju, kas steiguši attaisnot viņas izskatu. Vecmāte Leslija Gilkrista aicinājusi sabiedrību nekritizēt sievieti gaidībās.

"Kauninot grūtnieci par viņas puncīti, var tikt iedragāts sievietes pašnovērtējums un rasties nevajadzīgs satraukums un trauksme par viņas bērna veselību. Ir jāņem vērā, ka vēderiņa izmērs ir tikai mazulīša "iesaiņojums" un tas neatspoguļo to, cik liels ir pats bērniņš," ļaudīm acis centusies atvērt vecmāte.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!