Foto: AFP/Scanpix

Pēc "Playboy" dibinātāja Hjū Hefnera nāves daudzi interesējas par to, kā tiks sadalīta viņa bagātība. Zināms, ka ietekmīgais kungs savā testamentā nebija iekļāvis trešo sievu, par viņu 60 gadus jaunāko Kristālu, bet ārzemju mediji steidz vēstīt, ka viņai tomēr nepaliks pilnīgi bešā.

Izdevums "The Daily Star" no uzticamiem avotiem, kas pārvalda Hefnera īpašumus, uzzinājis, ka, lai gan Kristāla nav iekļauta Hjū pēdējā gribā, viņa tāpat tiks pie brangas summiņas.

"Hjū Kristālai atstāja piecus miljonus ASV dolāru. Cik mēs zinām, tas ir atrunāts laulības līgumā, ko Hefs un Kristāla parakstīja pirms kāzām 2012. gadā," izdevums citējis informatoru.

Tāpat arī atraitne saņems nelielu savrupnamu ar četrām guļamistabām, piecām vannasistabām un peldbaseinu. Īpašums atrodas Holivudā.

Jau vēstīts, ka Hefnera īpašums, kas viņa mūža nogalē bija vērts aptuveni 43 miljonus ASV dolāru, tiks sadalīts starp viņa četriem bērniem.

Daļa naudas tiks ziedota arī Dienvidkalifornijas Universitātei un vairākām labdarības organizācijām. Tāpat arī jāatzīmē, ka pērn Hefners par 100 miljoniem pārdeva leģendāro "Playboy" savrupnamu.

Atgādinām, ka Hefners mūžībā devās 91 gada vecumā 27. septembrī. Vēlāk tapa zināms, ka nāves iemesls bija sirds apstāšanās un vīrieša miršanas apliecībā bija norādīts, ka viņam bijusi asins saindēšanās. "Playboy" šefs mūža nogalē cīnījās ar dažādām veselības kaitēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!