Foto: Instagram.com/taytay_xx/
Matu pieaudzēšana, skropstu un nagu pielīmēšana un citas līdzīgas skaistuma procedūras apliecina – cilvēkiem ļoti patīk savam ķermenim pieķepināt kaut ko mākslīgu. Tagad parādījusies jauna un pagalam mulsinoša skaistuma tendence – ļaudis pasākuši sevi izdaiļot ar mākslīgajām deguna spalvām.

Ārzemju mediji steidz vēstīt, ka sociālo tīklu lietotājus satraukusi jauna grima tendence. Kāda aziātu izcelsmes meitene "Instagram" tīklā padalījusies ar foto, kurā viņa pozē ar mākslīgajām skropstām, kas aplīmētas ap nāsīm, un zibenīgi iemantojusi slavu.

Dīvainā kārtā vairāki grima mākslinieki un vienkārši tādi, kam patīk skriet pakaļ modei, atdarinājuši viņas ērmošano, visā nopietnībā demonstrējot, kā pareizi nāsīs ielīmēt mākslīgās spalvas.

Tagad daudzi netiek gudri – stulbinga sekotāji nudien apņēmušies mākslīgās deguna spalvas padarīt par jaunu modes kliedzienu vai arī vienkārši māžojas aiz gara laika.

Nose hair extension #nosehair #lashes #extensions #beauty #selfie #eyelashextensions #falselashes #加藤一二三

A post shared by GretChen Chen (@gret_chen_chen) on Oct 4, 2017 at 12:39pm PDT

I Tried the Nose Hair Extension trend so that you don't have to. (See full video on my YouTube channel) #nosehairextensions

A post shared by テイラー ʚ♡⃛ɞ Taylor R (@taytay_xx) on Oct 8, 2017 at 6:04pm PDT

#nosehair

A post shared by Izze Pessaro (@izzebella) on Oct 9, 2017 at 9:54pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!