Foto: DELFI

Par vienu no visvairāk apspriestajiem pavērsieniem TV3 šovā "Saimnieks meklē sievu" kļuvusi projekta noteikumu maiņa, un līdz ar piecu brašo saimnieku paziņošanu atklāts arī tas, kāpēc tā noticis.

Kā ziņoja šova veidotāji, arī šogad bijušas meitenes, kuras rakstījušas vairākiem saimniekiem, bet šis gads atšķiroties ar to, ka vairākiem saimniekiem iepatikusies viena un tā pati meitene. Šī fakta dēļ pat esot nācies pamainīt šova noteikumus.

Tagad tapis zināms – vaininiece bijusi 19 gadus vecā rīdziniece Lelde Ance. Viņas pieteikumu saņēmuši vairāki saimnieki, no kuriem četri iekļuvuši populārāko piecniekā. Vēl jo interesantākus notikumus darīja fakts, ka veseli trīs saimnieki – Pēteris, Aivars un Mārtiņš – nolēmuši aicināt viņu uz pirmo randiņu.

Kā, steidzoties notikumiem pa priekšu, atklāja šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, šosezon pirmo reizi "Saimnieks meklē sievu" vēsturē piedzīvots, ka vairāki saimnieki izvēlējušies vienu un to pašu meiteni.

Pati Lelde Ance pastāstīja, ka ideja par rakstīšanu vairākiem saimniekiem viņai radusies, kopā ar mammu skatoties iepazīšanās raidījumu, un mamma spriedusi, ka meita būtu piemērota vairākiem saimniekiem. "Tā mēs izdomājām aizrakstīt un pārbaudīt, vai mani tiešām kāds izvēlēsies," koķeti atklāja daiļā gaišmate.

Swimming in the Paradise🐳😍💙

A post shared by A N C E L E L D E 👑 (@ancelelde) on Mar 30, 2017 at 12:54pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!