Foto: Instagram.com/mickey_rourke_/
Holivudas aktiera Mikija Rūrka (attēlā) aizraušanās ar plastiskajām operācijām nav nekāds jaunums – viņš vairākkārt gūlies zem skalpeļa un uzlabojis vai, daudzuprāt, drīzāk sagandējis savu izskatu. Nesen 65 gadus vecā kinozvaigzne atkal paviesojusies skaistuma klīnikā.

Šoreiz Rūrkam veikta rinoplastika, un viņš steidzis saviem faniem atrādīt operācijas rezultātus ar sociālo tīklu starpniecību, "Instagram" tīklā publiskojot privātu kadru no plastiskās ķirurģijas klīnikas.

"Mirklis pēc deguna operācijas ar dakteri Dīru. Tagad es atkal esmu skaists... Priekšā vēl viena operācija," foto, kurā viņš iemūžināts ar manāmi uzpampušu degunu, kuru klāj pārsējs, aprakstā vēstījis Rūrks.

Pat slimnīcas palātā švītīgais kundziņš nav zaudējis savu šarmu – fotogrāfijā Rūrks pozē bez krekla, ļaujot novērtēt savu labi trenēto torsu un daudzos tetovējumus, kas klāj viņa miesu.

Kā vēsta izdevums "People", Rūrka sejiņa savulaik daudz cietusi boksa dēļ. Cīņās gūtās traumas viņš mēģinājis izlabot ar plastiskajām operācijām, tomēr kāds nemākulīgs dakteris savu darbu paveicis nekvalitatīvi, atstājot aktiera sejā sekas uz visu atlikušo mūžu.

"Es aizgāju salikt kopā savu seju pie neīstā cilvēka," savulaik izdevumam "The Daily Mail" stāstījis Rūrks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!