Foto: Vida Press
Popzvaigžņu dzīve nav vienkārša – viņām ir ne tikai lieliski jāizskatās, bet arī jāspēj saģērbties tā, lai neparādītu ne par daudz, ne par maz. Šonedēļ ar šo misējies britu dziedātājai Ritai Orai.

Britu popzvaigzne devusies uz Ņujorku, kur tiek uzņemts viņas jaunākais klips, un filmēšanas laikā, kā jau tas pieņemts, daiļā skatuves māksliniece arī bieži mainījusi tērpus.

Starp viņas štātēm bijis arī elektrozils rakstains mētelītis, kas savienojumā ar garajiem zābakiem radījis īpaši seksīgu koptēlu. Tiesa, mētelīša garums un pašas izveicība Ritu pievīlusi – enerģiski cilājot kājiņas, viņa parādījusi nedaudz par daudz, un manīgie paparaci, kuri nekad nesnauž, tikuši pie kadriem, kuros redzamas dziedātājas biksītes.

Dziedātājas videoklipa filmēšana Ņujorkas ielās pievērsa lielu uzmanību, un, ņemot vērā svešinieku klātbūtni, Rita uzņemšanas laukumā grozījās pilnīgā klusumā – jaunā kompozīcija skanēja tikai viņas austiņās, lai nepieļautu dziesmas nonākšanu internetā pirms oficiālās tās iznākšanas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!