Foto: Vida Press

Šonedēļ tapa zināms, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" oficiāli pievienojies Lietuvas valstsvienības vārtsargs Mants Armalis,

Mants, kurš pirms mēneša atzīmēja 25 gadu jubileju, sevi apliecinājis ne tikai kā hokejists – viņš darbojies arī kā modelis. Starp viņa spilgtākajiem panākumiem šajā lauciņā minama sadarbība ar modes namu "Versace" – šī zīmola apģērbu viņš demonstrējis Milānas modes nedēļā, kā arī piedalījies "Versace" reklāmas kampaņās.

Komentējot sadarbību ar lietuviešu skaistuli, Donatella Versače savulaik atzinusi, ka modes namam ir nepieciešamas "tādas sejas un augumi kā Mants", un raksturojusi viņu kā "stipru un gladiatoram līdzīgu".

Lai gan Mants ir dzimis Lietuvā, viņš audzis Zviedrijā. Turp viņa vecāki pārcēlušies, kad dēls bijis vien četrus mēnešus vecs. Viņi profesionāli nodarbojušies ar orientēšanās sportu un mudinājuši arī atvasi viņiem pievienoties, bet viņš izvēlējies hokeju.

Mants kļuvis par otro Lietuvas izlases spēlētāju kluba sastāvā, jo šosezon Rīgā spēlē arī aizsargs Nerijs Ališausks. Rīgas rindās vārtsargs spēlēs ar 40. numuru.

A post shared by Mantas Armalis (@mantasarmalis) on Jun 22, 2017 at 1:27am PDT

Love at every sight ❤️

A post shared by Mantas Armalis (@mantasarmalis) on May 29, 2016 at 11:14am PDT

A post shared by Mantas Armalis (@mantasarmalis) on Nov 1, 2015 at 12:27pm PST

Det är ju ändå kanelbullens dag.

A post shared by Mantas Armalis (@mantasarmalis) on Oct 4, 2015 at 10:59am PDT

A post shared by Mantas Armalis (@mantasarmalis) on Jul 26, 2015 at 2:03pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!