Foto: AP/Scanpix/LETA/Caters News Agency
Bieži vien slavenas un panākumiem bagātas sievietes iedvesmo citas uz jaunu mērķu sasniegšanu. Dažkārt dāmas saviem elkiem vēlas līdzināties ļoti burtiski – mainot izskatu.

Hjūstonā dzīvojošā Klaudija Sjera nolēmusi darīt visu, lai līdzinātos ASV pirmajai lēdijai Melānija Trampai.

Kā vēsta "Caters News Agency", 42 gadus vecā Klaudija šī mērķa sasniegšanai naudu nežēlo – aptuvenas aplēses liecina, ka līdz šim viņa ir iztērējusi aptuveni 50 tūkstošus ASV dolāru.

Viņas dzīve nav bijusi vienkārša. Bērnībā biedri meiteni apcēluši pārlieku liela deguna un tumsnējas ādas dēļ, un tas Klaudijai radījis mazvērtības kompleksus, kas turpinājuši vajāt viņu arī pieaugušo dzīvē.

Vēlāk sievietei diagnosticēts krūts vēzis. Slimības dēļ Klaudija no kāda randiņu partnera dzirdējusi, ka izskatās vecāka par saviem gadiem, un tad dāma nolēmusi mainīt ikvienu sava ķermeņa daļu.

Šobrīd jau veikts pamatīgs darbs – viņai palielinātas krūtis, samazināts vēders, nosūkti tauki, veikta dibentiņa uzlabošana un acu kontūru atsvaidzināšana, un citas procedūras.

Visas pārmaiņas iedvesmojis bijušās modeles Melānijas Trampas izskats, jo Klaudija uzskata – ASV pirmā lēdija ir stipra un valdzinoša sieviete, un viņas liktenī saskata daudz līdzību ar savā dzīvē piedzīvoto.

Tagad divu bērnu māte Klaudija ar savu izskatu ir apmierināta un atzinusi - viņa jūtas laimīga un ir gatava atstāt visus skumjos pārdzīvojumus un aizvainojumu pagātnē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!