Foto: DELFI

Gana skaļi noslēdzies viens no pēdējo gadu spilgtākajiem mīlas stāstiem pašmāju slavenību dzīvē – māksliniece Elīna Dzelme pametusi mīļoto vīrieti, miljonāru Valēriju Maliginu.

Elīna žurnālam "Kas Jauns" atklājusi – viņa ar vienu koferi un meitu pārcēlusies uz dzīvi Vīnē un Latvijā vismaz pagaidām neplāno atgriezties.

"Man vienkārši pietika," to, kas noticis attiecībās ar vīru, smejoties komentējusi māksliniece, bet uz jautājumu, vai šai savienībai pienācis oficiāls gals, pagaidām nav atbildējusi.

"Par saviem bijušajiem saku vai nu labu, vai neko. Tā man Džilis mācīja. Un par savu otro vīru arī saku tikai labu, neraugoties uz visādām patikšanām, nepatikšanām un kas pagadās dzīvē," atzinusi Elīna, norādot, ka attiecībās vissvarīgākais ir tas, vai ar otru var sadzīvot.

"Ja vari, tad novērtē un dzīvo tik nost. Bet, ja nevar, nav, ko mocīties," spriedusi bijusī Dailes teātra aktrise, uzsverot – viņai par visu svarīgāka ir brīvība.

"Viss ir labi. Zinu, ka uz sevi varu paļauties. Bet arī Valērijam saku lielu paldies par to visu laiku, ko bijām kopā. Viņš man ir ļoti daudz ko devis, palīdzējis, iemācījis. Tā ir mana pieredze. Es par jebkuru pieredzi – par vislabāko, sliktāko, briesmīgāko, jautrāko – esmu pateicīga," žurnālam "Kas Jauns" atzinusi Elīna.

Jau labu laiku pašmāju medijos virmoja runas par šīs spilgtās savienības galu – izskanēja baumas, ka Maligins pacēlis roku pret Elīnu un pret viņu Austrijā pat ierosināts kriminālprocess, bet cita stāsta versija liecināja, ka sieva uzbrukusi vīram un cietušais ir viņš.

"Es nekad neesmu sitis Elīnu, un kriminālprocess pret mani Austrijā nav," septembra vidū Maligins žurnālam "Privātā Dzīve" ar "Olainfarm" sabiedrisko attiecību vadītājas Sigitas Zviedres starpniecību bija komentējis notikumus un kopš tā laika vairs publiski savu privāto dzīvi neiztirzāja.

Izdevumam "Kas Jauns" arī Elīna uzsvērusi, ka nevienam nekad nav situsi.

"Tas, ko varu pateikt par to, – viss ir mierīgi, viss ir atrisināts, nav pamata tautai uztraukties ne par ko. Nācija var gulēt mierīgi, jo viss ir kārtībā," izskanējušās runas par iespējamo vardarbību ģimenē komentējusi māksliniece.
Foto: DELFI

Plašākai sabiedrībai par Maligina un Dzelmes attiecībām zināms tapa 2015. gada pavasarī.

Pērnā gada vasarā, atzīmējot Elīnas 30. dzimšanas dienu, Maligins savā Jūrmalas īpašumā sarīkoja "bomžu ballīti", uz kuru, neraksturīgi sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, bija lūgti arī preses pārstāvji un par kuru viedoklis bija gandrīz visiem.

Vēlāk Maligins un Elīna pārsteidza visus ar savu tēlu labdarības ballē, kuru uzņēmējs apmeklēja kā Marija Antuanete, bet viņa mīļotā dižojās ar Ādolfa Hitlera ūsiņām, un drīz vien jau Latviju pāršalca priekpilna vēsts – abi apprecējušies un sieva pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu.

Šī gada pavasarī tapa zināms, ka Maligina sieva kļuva par "Olainfarm" meitasuzņēmuma "Silvanols" valdes priekšsēdētāju, un vismaz pagaidām uzņēmuma mājaslapā publicētā informācija liecina, ka Elīna šo amatu ir saglabājusi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!