Foto: Vida Press
ASV telekanāla NBC humora šovs "Saturday Night Live" jaunās sezonas pirmajā pārraidē atkal ķēries klāt prezidentam Donaldam Trampam, šoreiz izsmejot prezidenta reakciju uz nesenās viesuļvētras smagi piemeklētās Puertoriko lūgumiem pēc palīdzības.

Jaunākajā pārraidē Tramps aktiera Aleka Boldvina atveidojumā pārliecinoši ienāk Baltā nama Ovālajā kabinetā, cerot, ka Puertoriko galvaspilsētas Sanhuanas mērs Karmena Julina Krusa viņam telefonsarunā paudīs cildinājumus.

Tā vietā, kad Tramps sola palīdzību "līdz otrdienai, vēlākais līdz trešdienai", aktrises Melisas Viljasenjoras atveidotā Krusa ir sašutusi.

"Mēs gribam jums palīdzēt," skečā saka Boldvina Tramps, "bet mums, pirmkārt, jāgādā par amerikāņiem".

Kad Krusa atgādina, ka Puertoriko ir ASV teritorija, Trampam paliek vaļā mute, viņš noliek klausuli un pasludina: "Šī sieviete gan ir ļoti nejauka".

Skečā apspēlēti Trampa vārdi, kurus viņš vēl sestdienas rītā tviterī veltīja Krusai.

Sanhuanas mērs lūdza Trampu "uzņemties atbildību un glābt dzīvības", bet atbildē Tramps kritizēja Krusas "vājās līdera dotības" un norādīja, ka Puertoriko iedzīvotāji grib, lai "viss tiktu izdarīts viņu vietā, kaut gan tiem būtu jābūt kopienas centieniem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!