Foto: Vida Press
Britu princis Harijs, kurš ilgu laiku tika uzskatīts par vienu no pasaulē iekārojamākajiem vecpuišiem, jau vairāk nekā gadu ir kopā ar amerikāņu aktrisi, seriāla "Suits" zvaigzni Meganu Mārklu. Savukārt britu karaliskās ģimenes fani nespēj vien sagaidīt, kad pāris beidzot saderināsies, apprecēsies un radīs bērniņus.

Šonedēļ lielu sajūsmu izpelnījušies kadri, kuros iemūžināta Harija blēņošanās ar kādu mazu meitenīti, un britu tabloīdi steiguši paziņot – princis apliecinājis, ka viņš ļoti labi prot saprasties ar bērniņiem, un viņš noteikti būs lielisks tēvs.

Nebēdnīgās fotogrāfijas tapušas Toronto, kur šobrīd norisinās "Invictus Games" sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, kara veterāniem un bijušajiem karavīriem, kuri dienestā guvuši ievainojumus vai traumas. Princis Harijs ir šo spēļu patrons.

Savukārt, kā noskaidrojuši mediji, piemīlīgā meitenīti, ar kuru princis blēņojies tribīnēs, ir britu paralimpieša, bijušā karaliskā inženiera Deivida Hensona, kurš 2011. gadā sadursmē Afganistānā zaudēja abas kājas, divus gadus vecā meitiņa Emīlija, kura uz spēlēm bija ieradusies kopā ar mammu Heiliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!